×

Lehull a lepel 2019 legmenőbb lépőjéről, amivel szó szerint a föld fölött járhatsz

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2018. 09. 26.

Újrahasznosított anyagokból készült légtalppal érkezik a legújabb Nike Air Max és komoly összegben fogadunk, hogy azonnal akarsz magadnak egyet.

Az utcai viseletre megálmodott Air Max cipők új generációjával rukkol elő a Nike, amely a természeti jelenségek képi világából merít ihletet. A Nike Air Max 720 modell viselője amellett, hogy szó szerint a levegőben jár, mindezt környezetkímélő módon teszi: a cipőben található légbetét ugyanis 70%-ban újrahasznosított anyagokból készül.

Az Air Max 720 a Nike első, kifejezetten utcai viseletre készített cipője, amelyet a talp teljes hosszán légbetéttel láttak el. Immár 20 éve annak, hogy az első utcára tervezett Air Max modell, az Air Max Safari megjelent a piacon, azóta pedig nincs megállás. Ahogy az Air Max 97 talpában található teljes hosszúságú légbetét újraformálta a futócipők világát, a sorozat evolúciójának legújabb darabja, az Air Max 720 ismét nagyot vállal: a mindennapi kényelmet emeli a következő szintre.

A valaha készült legvastagabb légtalppal érkezik

Elődje, az Air Max 270 szó szerint magasra tette a lécet a talpában található 32 mm vastag légbetéttel. Az Air Max 720 nem kevesebb, mint 38 milliméterrel helyez a föld fölé, amely a valaha készült legnagyobb Air egység. A cipő megemelt sarokrésze rendkívül rugalmas ütéscsillapítást eredményez. A vadiúj légtalp 360 fokos szögben helyezkedik el viselője lába alatt, és ezzel az eddigi legnagyobb kényelmet biztosítja.

A természet ereje inspirálta

A modell dizájnját a különböző természeti jelenségek és energiáik áramlása, mozgása inspirálta – ez a 720 színállásaiban is visszaköszön majd. A hamarosan debütáló cipőkön többek között a vulkánból kitörő lávafolyam, a sarki fény, a Tejútrendszer, a napfelkelte és naplemente képi világa elevenedik meg.

A legújabb cipő Air egysége 70%-ban újrahasznosított anyagokból készül

A Nike Air légbetétek előállításakor a fenntartható jövő előmozdítása is fontos szempont: a márka hisz abban, hogy a környezeti terhelés csökkentése a sportolók teljesítményének növelése mellett is megvalósulhat. A 720 esetében a légbetét 70%-ban a gyártás során képződött hulladék újrahasznosításával készült. Alig várjuk, hogy a Fashion Street-i Nike üzlet polcain köszönthessük!