×

Ezek az idei ősz legmenőbb farmertrendjei

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2018. 09. 28.

A folyamatosan változó trendek ellenére a farmer mindig is alapdarab marad. Idén ősszel a sokféleség és a különleges fazonok kerülnek előtérbe, így a kezeslábasok, az A vonalú szoknyák, a mintás vagy a patchwork öltözet. Íme az idei ősz legnagyobb farmer-divatslágerei!

A hűvösebb idő beköszöntével érdemes átnéznünk ruhatárunkat és még időben beszerezni a hiányzó tételeket. Ajánlott olyan alapdarabokra is fókuszálni, mint a farmer, ami minden szezonban képes megújulni, izgalmas és néha meglepő megoldásokkal színt vinni a hétköznapokba. Idén a szolidabb, nőiesebb fazonok mellett megjelennek a 80-as évek jellegzetes viseletei is; a patchwork stílus, a mintás dzsekik, a kezeslábasok vagy a bővebb szárú nadrágok.

Overál / Jumpsuit

Azon túl, hogy megidézi a 80-as évek divatját, egy esős őszi napon, amikor nincs kedved hosszasan gondolkodni azon, mit vegyél fel, a farmer anyagú kezeslábas stílusos és kényelmes megoldás lehet, amivel erőfeszítés nélkül kitűnhetsz a tömegből.

A klasszikus A vonalú ruha és farmering

Ha a kezeslábas nem a te világod, akkor inkább az A vonalú ruhákat célozd meg. A kerek nyakú, végig gombos fazon a kifutón is népszerű. Nemcsak kiemeli a nőiességedet, de hosszú szárú csizmával és egy színes sállal párosítva akár Meghan Markle nyomdokaiba is léphetsz. Egy vékony farmeringnél pedig nincs jobb és nőiesebb, smart casual farmer felsőrész!

Minták és patchwork

A klasszikus értelemben vett patchwork, vagyis foltozott, illetve mintás dzseki feltűnő, vagány és ikonikus. Érdemes azonban a farmernadrágok terén is keresgélni, mert ötletes, sőt merész megoldásokat is találhatunk. Így például a trapéz vagy a különböző színű nadrágszár akár a te stílusjegyeddé is válhat.

Ha kedvet kaptál a vásárláshoz, akkor gyere el a Fashion Streetre és válogass az őszi-téli kollekciók legmenőbb farmerjei (és többi darabja) közül!