×

Óriási menőség a Nike legújabb kollabja

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2018. 12. 18.

Közös cipőkollekciót készített a Nike és a Carhartt WIP – persze, hogy botrányosan kúl lett!

A Nike egy trendi cipőkollekció erejéig állt össze az underground kultúrában jól ismert és közkedvelt Carhartt WIP-val. A lábbelik a sportszergyártó ikonikus sziluettjeit ötvözik a Carhartt WIP jellegzetes anyaghasználatával, amivel a két brand új szintre emeli az utcai viselet stílusjegyeit.

Az 1989-ben alapított Carhartt Work In Progress (WIP) az eredeti Carhartt munkaruházat durva és robusztus szellemét finomította és adaptálta egy új közönség számára, akik értékelik az átgondolt, strapabíró ruhákat, ugyanakkor élvezik a kortárs tervezés művészi értékeit. A Nike-val közös kollekció alapját a klasszikus Carhartt WIP anyagok – mint a Dearborn Canvas és a Camo Tiger Ripstop – nyújtják, mindezekkel új külsőt kap a Nike Air Force 1 Low, a Vandal Supreme High, az Air Force 1 Low Utility és az Air Max 95.

Az évek során a Nike és a Carhartt WIP is a detroiti és berlini klubok, illetve a Párizshoz, Londonhoz és Tokióhoz hasonló nagyvárosok utcai ellenkultúrájának meghatározó alakjai lettek. A kemény munka és a független kreativitás közös eszméivel a Nike x Carhartt WIP kollekció azokat ünnepli, akik a világ bármely pontján a városi kultúra alakulásának élvonalában járnak.

A kollekció darabjait keresd a Fashion Street-i Nike főhadiszálláson!