×

Victoria Beckhammel állt össze egy elképesztően vagány kollabra a Reebok

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 02. 3.

Megjelent a Reebok sportmárka és Victoria Beckham divatházának közös kollekciója, ami egyszerű, modern dizájnelemekkel hoz frissességet a prémium minőségű sportruházat világába. A kollekcióban férfi és női, illetve uniszex technikai darabokat egyaránt találunk, amelyeket nemcsak az edzőteremben, hanem a mai trendeknek megfelelően az utcán is viselhetünk.

A Reebok x Victoria Beckham 19-hez a Londonban és Los Angelesben élő tervező a mindennapi életéből merített inspirációt, így a ruhadarabokban az angol szabászatra jellemző finom elegancia és a laza kaliforniai stílus egyaránt megjelenik. A kollaborációt a ruhákon és a cipőkön a klasszikus Reebok-csíkokat és a tervező monogramját egyesítő, letisztult logó jelzi. A kollekció kiváló minőségű anyagokból, magas színvonalú technológiával készül, színvilágában pedig a szezonban divatos teveszín, ezüst és szürke mellett a narancssárga, a fekete és a fehér alapszínek a meghatározók.

A tervezési folyamatról Victoria Beckham elmondta:

„Az alapötlet az volt, hogy az utcai viselet lazaságát úgy hozzuk össze a sportruházat funkcionalitásával, hogy közben mindig jelen legyen a Victoria Beckham márkára jellemző minimalizmus. A tervezéskor fontos volt, hogy uniszex darabok is készüljenek.”

„Minden darabot úgy terveztünk, hogy rugalmasan illeszkedjenek az edzéshez, de szempont volt az is, hogy olyan kollekciót állítsak össze, ami nemcsak divatos, hanem jól passzol bármilyen ruhatárhoz. A ruhák és a cipők az edzőteremben, az irodában és a napi családi rutin során is jól működnek.”

„Olyan kollekciót szerettem volna, ami jól hordható a hozzám hasonló, elfoglalt emberek számára: edzés közben és a minnennapok egyéb területein is tökékeletesen funkcionálnak. A technikai darabokat egyébként saját magam teszteltem.”

„A kollekcióban visszaköszön Victoria erős, magabiztos egyénisége és nyitottsága. Victoria Beckham és a Reebok a forma, a kialakítás és az anyaghasználat szempontjából egyaránt a legmagasabb minőséget képviselik a sportruházat területén. A ruhák és a cipők minden részletükben magukon viselik a tervező átgondolt munkamódszerének nyomát”

– mondta Karen Reuther, a Rebook kreatív divíziójának alelnöke. A bemutatkozó kampányt Mario Sorrenti fotós és Alastair McKimm stylist jegyzik, a kreatívokban pedig megjelenik Beckham az utcai öltözködés és a technikai ruházat jellemzőit egyesítő víziója, valamint a divatmárkára jellemző minimalizmus.

A Reebok x Victoria Beckham Spring 19 kollekció az egész világon elérhető lesz a Reebok.com/VictoriaBeckham oldalon és egyes Reebokot értékesítő üzletekben – reméljük, hogy a Fashion Street-i üzletükben is találkozhatunk a vagány darabokkal.