×

A COS minimalista White Shirt projektet indít, amivel tökélyre viszi az ingtervezést

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 03. 12.

Központban a fehér ingek.

A londoni székhelyű COS februárban a The White Shirt projekt néven indítja el legújabb kollekcióját, amely most a gardróbunk egyik esszenciális darabját, a fehér inget állítja a középpontba. A 8 darabos férfi és női kapszulakollekció a klasszikus darabot gondolja újra, és kortárs viseletünk egyik alapdarabjának témáját járja körül, figyelmet fordítva a kézimunka művészetére.

A COS stúdiójában a tervezők és a modellezők párhuzamosan dolgoztak a kollekción, melyet 3D-ben, rétegezéssel és hajtogatással hoztak létre. Minden esetben egy-egy klasszikus fehér inggel kezdték a folyamatot, amelyet dekonstruáltak, darabjaira szedtek, majd újra összeállítottak új, innovatív változtatásokkal. Ez a módszer abban segítette a dizájnercsapatot, hogy azokra az apró részletekre fókuszáljanak, melyektől egy ing tökéletes lesz: módosított gallérok, zsebek és kézelők kerültek az ingekre, hogy minden alkalomra megfelelőek legyenek.

A mesteri szabászatot és a laza, “effortless” stílust kombinálva mindegyik egyedi darab új sziluettet, arányokat fedez fel, figyelembe veszi a viselő mozgását, valamint egyensúlyt teremt a tradíciók és a modern újítások között.
A fehér ingek gazdag hagyományával játszva a kollekciót hosszú élettartamra, időtálló stílusban tervezték meg, amely túlmutat a trendeken és szezonokon. A 100% pamut darabok a márka esszenciáját ragadják meg.

Karin Gustafsson, a COS kreatív igazgatója szerint

“a fehér ing nélkülözhetetlen darab a márka DNS-ében, végtelen lehetőség adódik az alapdarab újraalkotására, ami rendkívül izgalmas. A The White Shirt projekt erőteljes kínálatot tár elénk az innovatív és funkcionális darabokból, a tradicionális és kortárs kézimunkát ünnepelve a finom változtatásokkal és részletekkel, amelyek meghatározzák egy-egy darab karakterét.”

A The White Shirt projekt kollekció 2019 február 25-étől elérhető a Fashion Street-i COS üzletben is, szerintünk vess rá pár pillantást!