×

Grafikai nagydíjat nyert a Fashion Street jubileumi könyve!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 05. 21.

A Best Print Hungary aranyérmesei lettünk, köszönjük!

A Fashion Street brand és divatutca 2018-ban ünnepelte megalapításának 10. évfordulóját – talán még emlékeztek, mennyi mindent vezényeltünk össze ebből az apropóból az egész tavalyi év során, de ha nem, itt egy részletes merítés Lewis Hamiltontól kezdve Palvin Barbin át egy óriási arany X-ig:

Nézd meg, milyen elképesztően izgalmas éven van túl a tízéves Fashion Street – FSmag.hu

2018-ban a Fashion Street beizzította az összes rakétát és tűzijátékot, hogy egész évben olyan méltán ünnepelje meg fennállásának tízéves jubileumát, amennyire csak lehet. Hogy sikerült-e? Döntsd el Te! A Fashion Street nem mindig volt az a tematikus kirakatokkal ékes, gyönyörűen felújított épületekkel, ötcsillagos szállodákkal, felsőkategóriás divatüzletekkel teli, bámulatos utca, mint ma.

Ennek a varázslatos 10. születésnapnak az apropóján kibővített magazinunk mellett egy exkluzív jubileumi könyvet is készítettünk. A limitált példányszámban elkészült, tokban érkező, keménytáblás, kétnyelvű (angol-magyar) könyv gyönyörű fotókon és illusztrációkon keresztül mutatja be a Csipak Péter által még a kétezres évek elején megálmodott divatutca történetét, az ingatlanfejlesztés nehézségeit és sikereit, a felújítás bámulatos építészeti munkáját, az utca jelenlegi arculatát, márkáját, üzleteit és célkitűzéseit.

A jubileumi könyvben Csipak Péter tulajdonos és alapító mellett köszönetet mondanak olyan jeles, az utcához kötődő személyek is, mint a The Ritz-Carlton Budapest tulajdonosa, Khalaf Ahmad Al Habtoor, Erick Van Egeraat építész vagy épp Stephan Interthal, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest vezérigazgatója.

Az elegáns jubileumi kiadvány pedig idén elnyerte a Best Print Hungary Grafikai Nagydíját, amely különleges elismerést ezúton is nagyon köszönünk!

(Kiadó nyomda: Keskeny és Társai Kft., Felelős szerkesztés és fordítás: Tillinger Zsófi, Grafikai szerkesztés: Tábori-Simon José/Simon Says, angol kiadás: Saentys)