×

Nívós díjat kapott a Fashion Street, amiért lelassult

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 06. 17.

Nem érted a címet? Mondjuk is, mi volt ez!

Szóval a Fashion Streettel karöltve tavaly télen összefogtak Budapest ikonikus utcái, hogy a karácsonyi rohanás helyett rámutassanak az advent igazi jelentésére. Arra szerettük volna közösen ösztönözni a járókelőket, hogy lassuljanak le, töltsék stresszmentesen ezt az időszakot, a pörgést cseréljék élményekre és művészetre.

Programunk, akár egy adventi kalendárium, minden napra ígért egy koncertet, kiállítást, színházi előadást vagy workshopot, a résztvevőket pedig pecsétekkel is jutalmaztuk, amelyeket teára és egyéb ajándékokra lehet beváltani.

Képek az esemény sajtótájékoztatójáról:

A zsúfolt bevásárlóközpontok helyett élményeket és művészetet kínáltak az adventi időszakban Budapest tematikus utcái: a Falk Art&Antique Street (Falk Miksa utca), a Bartók Béla Boulevard (Bartók Béla út), a Fashion Street (Deák Ferenc utca), a KultUnio (a hetedik kerület multikulturális negyede) és a Ráday Soho (Ráday utca). Az utcák közös adventi összefogása, a SlowXmas nevet viselte ezzel is hangsúlyozva a lelassulást és a feltöltődést – amiért 2019-ben nívós díjat is nyertünk! Ugyanis a SlowXmas – Lassulj le és töltődj fel programsorozat elnyerte a Magyar Marketing Szövetség szakmai elismerését, a Városmarketing Gyémánt Díját! Ezt a védjegyet olyan szervezeteknek ítélik oda, akik a szakmai zsűri által színvonalasnak értékelt városmarketing tevékenységet végeznek.

Ezúton is nagyon köszönjük az öt utca egyikeként ezt az elismerést – reméljük, hogy majd idén télen is hasonlóan értékes élményekkel lephetjük meg az utcába látogatókat. A hóig pedig mindenki élvezze a nyári napsütést a Fashion Streeten!