×

A Lush egy olyan appal állt elő, ami feleslegessé teszi a csomagolást

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 06. 25.

A Lush digitális csapatának legújabb elképesztő találmánya a Lush Lens: a #LushLabs app új funkciója feleslegessé teszi a csomagolást, így csökkenti a termékek környezetterhelését.

A telefonod kamerája segítségével a Lush Lens magától felismeri az adott terméket, amiről egy gombnyomásra részletes összetevőlistát, használati utasítást és videókat kapsz.

Naponta körülbelül 8 millió darab műanyagszemét kerül a világ óceánjaiba. Évente 100 ezer tengeri emlős és teknős, illetve 1 millió tengeri madár pusztul el a műanyagszennyezés következtében.

(A Surfers against Sewage statisztikái.)

A Lush 30 éve gyárt pucér (azaz csomagolásmentes) termékeket. A Lush Lens a következő lépés az egyszer használatos műanyagok teljes felszámolása felé vezető úton; a Lush teljes pucér kollekciója felismerhető a Lush Lens segítségével.

A #LushLabs app új verziója már elérhető iOS és Android rendszerekre; indulását összekötötték a Lush legújabb, a tokiói Shinjukuban található üzletének megnyitójával – a technológia-központú vásárlási élményt kínáló bolt remekül hasznosítja a Lush Lens szuperképességeit.

A digitális innovációkkal egy időben a Lush két teknőcös újdonsággal is előrukkolt, amelyeket beszerezhetsz a többi csodás kozmetikum mellett a Fashion Street-i Lush üzletben (és kipróbálhatod a nagyon menő appot is!).