×

Így viseld körmeiden az ősz legtrendibb színeit

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 09. 10.

A Pantone nemrégiben nyilvánosságra hozta az idei ősz legtrendibb színeit: az árnyalatok között olyan izgalmas színek szerepelnek, mint például az édenzöld, a csili, a cukrozott mandula, a sötét cheddar és a galaxy blue. Íme az ősz sztárszínei, melyekkel egy csettintésre gyönyörűek lesznek a körmeid.

A természetes árnyalatoktól az igazi őszi színekig

A körömlakk színének kiválasztása nem csak a divat szempontjából fontos kérdés, hiszen gyakran tükrözi lelkiállapotukat, hangulatukat is, de persze a legnagyobb hatással mégis a ruhatár van arra, milyen árnyalatú lakkot választunk. Az őszi kollekciók nem meglepő módon gyakran tartalmazzák a sötét árnyalatok mellett az okkert és a bordót, ráadásul ilyentájt a farmerek is előkerülnek.

Nyár végén, ősz elején még többnyire nem választjuk az olyan klasszikusan szezonális árnyalatokat, mint a bordó, a mély narancssárga vagy épp a barna, hanem inkább az átmeneteket szeretjük megtalálni. Ehhez tökéles lehet a nude árnyalat, amely nem csak természetes hatást kelt, de minden ruhadarabhoz tökéletesen illeszkedik.

A Pantone által javasolt szezonális árnyalatok közül remek választás lehet most a Creme de Peche és a Peach Pinkre hasonlító árnyalatok. Ha pedig még kicsit ragaszkodnál a nyári hangulathoz, a meleg hatású Fruit Dove-ra is leteheted a voksod.

Októbertől jön az igazi ősz

Ahogyan a falevelek szép lassan felveszik az ősz klasszikus színeit, úgy választják a nők is ezeket a színeket körmeikre. A bordó különböző árnyalatai nélkül nem múlhat el az ősz, idén azonban a divat a merészebbeknek is kedvez.
Az imádnivaló és meglepő színek palettáján is utaztathatjuk ugyanis a körmeinket a Pantone nyomán: mindenképp ajánljuk a sötét cheddart, a csilit és az orange tiger színárnyalatot, valamint a galaxy blue, a sugar almond és a rocky roadhoz leginkább hasonlító árnyalatú géllakkok egészen év végéig biztosítják, hogy mind a tíz ujjadon trendi színek csillogjanak. Úgyhogy elő az őszi Pantone-lakkokkal!