×

Segítenél életveszélyesen beteg gyermekeknek és imádod a művészetet? Akkor ez az aukció neked szól!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 09. 13.

Izgalmas kortárs műalkotások jutányos árú megvásárlásával segíthetsz valóra váltani életveszélyesen beteg gyermekek kívánságait, ha csatlakozol hozzánk. Mondjuk, hogyan tehetsz Te is ezért a jó ügyért!

Szóval miről is van szó? Mesék, művészet, divat: három hívószó, amellyel több száz tehetséges hazai művészt szólítottunk meg 2019 januárjától májusig. A Fashion Street, az ArtHungry művészeti portál és a Bartók Béla Boulevard közös szervezésében létrehozott Tales / Art / Fashion kortárs művészeti pályázat során négy művészeti ág (festészet, fotóművészet, grafika és szobrászat) alkotói pályázhattak műveik kiállítására a prominens Fashion Street-i Deák Palotában, valamint a Fashion Street Magazinban való publikálási lehetőségre.

SZIGLIGETI BALÁZS: EUFÓRIA / EUPHORIA

DARAB DÉNES: THE BIG FISH

ÁMMER GERGŐ: DAVID I.

SZIGLIGETI BALÁZS: QUEENS I.

A célunk az volt, hogy tehetséges kortárs alkotókat mutassunk meg minél nagyobb közönségnek – és egészen meghatódtunk, mennyire sokan jelentkeztek: közel ezer pályamű érkezett be az öt hónap során, melyekből a szakmai zsűri négy győztes és négy különdíjas alkotót választott ki minden művészeti ágból.

DARAB DÉNES: WINGS OF DESIRE

NAGY SÁRA: KÉKSZAKÁLL LÁNYA / BLUEBEARD’S DAUGHTER

CSORBA-SIMON ISTVÁN: CÍM NÉLKÜL (KÉPGRAFIKA) / UNTITLED (GRAPHICS)

CSORBA-SIMON ISTVÁN: CÍM NÉLKÜL (KÉPTÁR) / UNTITLED (GALLERY)

BERECZKI KATA: SZATYOR / THE BAG

SZIGLIGETI BALÁZS: LILI

A győztes és különdíjas művészek összesen 69 alkotásának izgalmas jótékonysági aukciójára szeptember 19-én, 18:00-tól kerül sor a Deák Palotában. Az aukciót a Csodalámpa Alapítvány nagykövete, a művészeti életből ismert Juhász Anna irodalmár vezeti. Az aukció teljes licitbevételét a Csodalámpa Alapítvány számára ajánljuk fel, akik évente mintegy 250 életveszélyesen beteg gyermek kívánságait segítenek valóra váltani. Ismerd meg a Csodalámpások bámulatos és olykor szívszorító munkáját:

A teljes katalógust és mindent a résztvevő művészekről és műalkotásokról itt tudod megtekinteni, az eseményre pedig itt tudsz regisztrálni! Ha te is szeretnél segíteni és közben jutányos áron csodás kortárs alkotásokhoz jutni, akkor téged is várunk nagyon sok szeretettel!

(Nyitókép: BERECZKI KATA: BOHÓC I. / CLOWN I.)