×

Így válaszd ki az öltönyödhöz a zoknid színét a BOSS szerint

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 10. 14.

Itt a beleköthetetlen guide, egyenesen az elegáns öltözködés nagymestereitől!

Sokan esünk abba a hibába, hogy a zoknira még csak egy futó gondolatot sem áldozunk, pedig bizony nem egyszer ki szokott villanni egy öltönynadrág alól. És mivel az ördög a részletekben rejlik, a kifogástalan hivatalos megjelenéshez ez is ugyanúgy hozzátartozik, mint egy férfias óra vagy a kifényesített cipő. Szóval mutatjuk, hogyan párosíts zoknit öltönnyel tökéletesen!

Fekete öltöny

A fekete öltönyök nagyon nett és hivatalos megjelenést biztosítanak: az üzleti életben dolgozók gardróbjának elengedhetetlen darabjai. A színes zoknik itt nagyon elütnének, így a semleges árnyalatokat javasoljuk ebben az esetben: a fekete zoknik mellett a szürke árnyalatait, melyek csak nagyon kevéssé ütnek el az öltönytől és jól működnek, ha a cipőd nem fekete.

Tengerészkék öltöny

Egy remek tengerészkék vagy tintakék öltöny tökéletes választás bármilyen üzleti eseményhez, legyen az tárgyalás vagy egy átlagos nap az irodában. Ez a sok színtéren viselhető darab több zokniszín-választást is elbír:

Vörös: a merész kontrasztok nagyon erőteljesek és ezt egy vörös zoknival a kék öltönyhöz remekül el tudod érni úgy, hogy nem harsogsz vele mondjuk egy öltönyzsebkendő képében.

Mélykék: a BOSS szerint a kékhez jól illik a kék másfajta árnyalata, kifejezetten akkor, ha a zokni sötétebb az öltönynél.

Barna: a barna zokni kellemes kontrasztot ad a tengerészkékkel, de vigyázz, hogy a cipőd ne legyen barna, ha a zokni is az.

Szürke: a hivatalosabb eseményekre pedig inkább a szürke zoknit válaszd.

Szürke öltöny

Habár a szürke elég komoly, hivatalos szín, mégis egyszerűen keverhető más színárnyalatokkal, így könnyű játékossá tenni az amúgy szigorú megjelenést.

Türkiz: könnyen feldobhatsz egy hivatalos szettet és még hozzá nagyon szofisztikált is maradsz, ha egy türkizkék zoknit veszel a szürke öltönyhöz.

Tengerészkék: ahogy fordítva is működött, így is nagyon jó kombináció a szürke-tengerészkék.

Szürke: a bombabiztosan hivatalos megoldás viszont persze az, ha szürke zoknival viseled a szürke öltönyt.

És hogy hol szerezd be a legpatentabb öltönyt és a hozzá illő, tökéletes zoknit? Hát persze, hogy a Fashion Street-i Hugo Boss üzletben! Stílusos bokavillantást kívánunk!