×

A Fashion Street ajánlata: öt tökéletes kiegészítő, ami minden őszi szetthez illik

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 10. 17.

A Fashion Street üzleteinek őszi kínálatából csemegéztük ki a kedvenceinket, ezúttal a kiegészítőkre helyezve a hangsúlyt.

Lehet fantasztikus a kabátod, inged vagy a nadrágod, de egy-egy kiegészítő még a legpazarabb szettekre is fel tudja tenni a koronát. Most ilyenekből mutatunk ötöt, amelyek a mi kedvenceink a Fashion Streetről!

Havana-mintás napszemüveg / BOSS

Az indiánnyár még nagyon napsütéses napjaiban elképesztően stílusos lehet, ha az orrodra kanyarítod a BOSS nőiesen elegáns napszemüvegeit; a Havana-mintás darabokkal szerintünk nem lehet hibázni.

Egy stílusos nyaklánc / Massimo Dutti

A megszokott arany-figurális daraboktól elrugaszkodva, de még mindig a nagyon is elegáns mezsgyén ajánljuk ezt a barna bőrborítású, cső alakú nyakláncot a Duttitól, ami remekül illik az ősz dominánsan földszínű ruháihoz.

Egy ikonikus táska / Tommy Hilfiger

Azért ősszel sem muszáj csak a barna ezer árnyalatát viselnünk: erre emlékeztet a Tommy nagyon vidám, monogramnyomott kézitáskája.

Egy puha és gyönyörű sál / Massimo Dutti

Ez a colour-blocking sál 100% pamutból készült és leginkább egyszínű kabáthoz ajánljuk; szerintünk nagyon finoman kihívó a szín- és mintaválasztás, miközben abszolút megmarad a Duttitól megszokott, kifinomult és tiszta dizájnnál.

Egy signature öv / BOSS

Végül pedig felteheted az i-re a pontot ezzel az olasz bőrből készült, másfél centi széles sötétzöld övvel, ami a húszas évek eleganciáját idézi. A BOSS több darabjában feltűnő, nyújtott piramis alakú csatot pedig külön szeretjük.

A darabokat természetesen keresd a Fashion Street-i BOSS, Hilfiger és Dutti főhadiszállásokon!