×

A Fashion Street-i Kempinski Hotel Corvinusé a legjobb hotel spa Magyarországon!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 10. 23.

Gratulálunk!

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest-ben található Kempinski The Spa nyerte a „Legjobb Hotel Spa Magyarországon 2019” díjat az 5. World Spa Awards díjkiosztó gálán, amelyre 2019. október 21-én Dubajban került sor.

A 2015 óta évente odaítélt World Spa Awards a wellness iparág számos területén díjazza a kiváló teljesítményt. Ebben az évben rekordszámú szavazatot adtak le neves wellness- és gyógyturisztikai szakemberek, valamint több ezer spa vendég szerte a világon azokra a szolgáltatókra, amelyeket érdemesnek találtak a díjra.

A Kempinski The Spa kezeléseit az évszakok váltakozásának európai ciklusa ihlette, a természet elemi bölcsességére építve segíti a test egyensúlyának helyreállítását. A spa terapeutái testreszabott kezeléseket nyújtanak az Elemental Herbology termékekkel, amelyekben a holisztikus egészségszemléletet a leginnovatívabb és legfejlettebb bioaktív bőrápoló technológiákkal ötvözték.

„Örülünk, hogy ilyen rangos díjat érdemeltünk ki a Kempinski Corvinus wellness szolgáltatásával, és nagyon büszkék vagyunk a Kempinski The Spa csapatára.”

– mondta Stephan Interthal, a szálloda vezérigazgatója.

„Az iparági szakemberek és a vendégek közvetlen visszajelzései segítik törekvéseinket és pozitívan megerősítenek minket abban, hogy a legmagasabb minőséget képviseljük ezen a területen is, egy rendkívül kompetitív környezetben.”

Kipróbálnád te is? Akkor fürdőruhát a táskába és irány a Fashion Street-i Kempinski Hotel Corvinus!

Háttérinformáció a Kempinski Hotel Corvinus Budapestről: A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a modern luxus megtestesítője, mind az itt nyújtott szolgáltatások színvonalát, mind az épület adottságait tekintve. A Budapest szívében fekvő ötcsillagos szállodában 314 tágas szoba és 37 elegáns lakosztály várja a vendégeket. A hotel öt vendégemelete nemrégiben teljes felújításon esett át. A szálloda sokszínű gasztronómiai kínálata magában foglalja a kötetlen hangulatú ÉS Bisztrót, az ÉS Deli-t, a The Living Room-ot és a Blue Fox The Bárt, valamint, az első közép-európai Nobu Éttermet. A szolgáltatások körét bővíti az európai évszakok váltakozására épülő Kempinski The Spa, melynek helyi vonatkozású ajánlata egy különleges holisztikus iszapkezelés. A Kempinski Hotel Corvinus gazdag klasszikus és kortárs magyar műgyűjteménnyel büszkélkedik és a szállodában található galéria elhivatottan szolgálja a hazai művészek bemutatását. A hotel Ten Rooms névre keresztelt rendezvényszintje 2017-ben új dizájnt kapott, míg a The Kitchen Caters teljeskörű catering szolgáltatást nyújt szállodán belül és kívül.