×

Ezek a legmenőbb táskák az idei télre, amiket azonnal be akarsz szerezni

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 11. 7.

Cipő, táska, kalap: három olyan darab, amiből a legtöbb nőnek sosem lehet elég. Közülük most a táskákat vettük górcső alá, hogy megmutassuk, mik az idei szezon legtrenddiktálóbb darabjai!

XXL

Praktikus és elképesztően divatos is az idén virágkorát élő, XXL táskatrend; minél nagyobb, annál jobb! Óriásira szabott clutch-októl kezdve a plus size „malaclopó” táskán át a vászon oldaltáskák elnagyolt (és nem vászon) változataiig számtalan stílusban és dizájnnal kerülnek a polcokra – aztán pedig a vállunkra. Menőségük mellett nagyon praktikusak is; laptoptól kezdve az extra aláöltözeten át egy váltócipőig minden belefér – persze azért ne pakold túl se, ezek a táskák akkor a legszebbek, ha esést hagyunk az anyagnak.

Klasszikus kézitáska

Nagy retró visszatérő idén a klasszikus, füles kézitáska. Nőies, elegáns darab, amit nagyon izgalmasan lehet kombinálni például lezserebb szettekkel is. A mostani darabokhoz legtöbbször nagyobb szíj is tartozik, így ha nagy rohanásban vagy, könnyen magadra rögzítheted – de azért kézben a legstílusosabb.

Hobo táska

A kilencvenes évek óta nem láttuk ezt a táskát, ami most kb. húsz év után újra visszatér a divatpalettára. A hobo táska az a középhosszú szárú, mondhatni formátlan zsáktáska, ami olyan, mint egy stílusos puttony. Hétköznapi, mozgalmas napokhoz tökéletes kiegészítő.

Állati jó minták

Idén imádunk mindent, ami állatmintás: ez alól pedig persze a táskák sem jelenthetnek kivételt. A leopárdmintától kezdve a mű-kígyóbőrön át a zebra- és krokodilbőr-mintákig újra hódítanak az állatvilágból inspirálódott táskák.

Miniatűr kézitáska

Az idei év egyik „It” darabjának (azaz „must have”-jének) választották az extra mini kézitáskát. Az estélyekre, partikra, gálákra szabott daraboknál ezerféle stílus közül választhatunk a finoman elegánstól az egészen vad, extravagáns darabokig. A lényeg, hogy minél kisebb legyen!

A legstílusosabb darabokért pedig irány a Fashion Street!