×

A kortalanságról mesél a Fashion Street legújabb magazinja

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 11. 8.

A címlapon pedig az első magyar topmodellt, Pataki Ágit köszönthetjük!

A Fashion Street magazin minden lapszámában igyekszik egy izgalmas és aktuális témafelvetéssel reflektálni a minket körülvevő világra. Így az elmúlt években egyre inkább előtérbe kerülő szépségideál-megkérdőjelezések és a tökéletesség gyakran hazug imidzsének megbombázása remek apropót adott, hogy a soron következő lapszámban terítékre kerüljön a fiatalság-öregedés kérdésköre.

A Fashion Street magazin ezért 2019 őszi-téli lapszámának tematikájaként a Kortalanságot választotta. A téma örök, de a magazin körbejárta napjainknak megfelelő szempontok szerint is, mit jelent ma a kortalanság fogalma.

A címlapon Pataki Ágit, Magyarország első topmodelljét köszönthetjük, akit 68 évesen új visszatérőként üdvözöl a divatszakma. A magazinban rendhagyó fotósorozattal és őszinte interjúban vall a harmóniáról, melyet csak az idő múlásával tudott megteremteni.

Neves szakemberek, mint Feller Adrienn, Dr. Krasznai Zsolt, Dr. Révész Zsolt és Dr. Belső Nóra is megszólalnak a magazin összeállításaiban és mesélnek a legújabb anti-aging trendekről, plasztikai beavatkozásokról, természetes megoldásokról és abban is segítenek, hogy jobban megértsük az öregedés pszichológiáját.

A magazinban emellett divatanyagok is reflektálnak a kortalanság fogalmára és az aktuális trendekre, valamint a 2019 éve elején indult Fashion Street Gallery aktív kulturális szerepvállalásáról is olvashattok a magazin többi érdekfeszítő anyaga mellett.

A saját példányodat pedig keresd a Fashion Street üzleteiben és a Deák Palota recepcióján!