×

Nők, művészet és divat találkozik a Fashion Street Gallery és az Ar2Day Gallery egyedülálló kiállításán

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 11. 11.

Három lehengerlően vagány kortárs magyar művésznő alkotásai reflektálnak három ugyanennyire izgalmas hívószóra: téged is vár a Deák Palotában a Women/Art/Fashion tárlat!

Az Ar2day Gallery és a Fashion Street Gallery közös szervezésében, a Budapest Central European Fashion Week égisze alatt nyitottuk meg november hetedikén a Women/Art/Fashion kiállítást. A pezsgős fogadással egybekötött estén minden összeért, amit a Fashion Street képvisel: a divat, a kultúra, a fontos társadalmi kérdések és a stílusos magasélet találkozása valósult meg a prominens Deák Palota kiállítóterében.

A kiállításmegnyitó háziasszonyaként természetesen a Fashion Street nagykövetét, a csodaszép és tehetséges színművésznőt, Osvárt Andreát köszönthettük, aki bemutatta a művészeket és a Fashion Street Gallery-t is.

Most pedig mi mutatjuk be őket: íme a művészek!

Kusovszky Bea: A pop-artból és op-artból, valamint comic artból kiinduló festőnő vibrálóan színes és izgalmas műveiben több stílus is találkozik, a végeredményre pedig valószínűleg Mr. Lichtenstein is elismerően bólintana!

Naomi Devil: Azaz Ördög Noémi festőnő. A fotórealizmus és a divathoz való kötődés örök komponensek Naomi munkáiban; zsúfolt, ezerarcú és szürreális víziók ezek, melyek a klasszikus technikákat ötvözik az Y-generáció digitális kifejezéspalettájával.

Nagy Boglárka: Fiatal kora ellenére már olyan aukciókon is leütik a festőnő alkotásait, mint a london Sotheby’s. A szabadság, az életigenlés vagy épp elmélyült lélekutazások sokszor a nőiség és a divat parafrázisaiban értelmeződnek Boglárka expresszív és életteli munkáiban.

A kiállításmegnyitó további izgalmakat is tartogatott: ezen az estén mutatkozott be a Fashion Street magazin legújabb, őszi-téli lapszáma is, melynek témája a Kortalanság. A magazin címlapsztárja, Magyarország első topmodellje, Pataki Ági pedig varázslatos módon kilépett a lapok közül, hogy személyesen is részt vegyen velünk ezen az exkluzív estén!

A pezsgős fogadással egybekötött megnyitón a művészek munkái mellett a Style Avenue ekluzív ékszerkollekciója is Budapestre érkezett; az európai divatékszer-ház luxusékszereiben a stílus, a divat és a megengedhető árak találkoznak a hihetetlen precizitással és az ékszerész ikonikus stílusával.

A Fashion Street Gallery-ről: A Fashion Street Gallery 2019 év eleje óta folyamatosan kortárs művészeti kiállítások otthona. Legyen az festészet, fotóművészet, grafika vagy épp szobrászat, a prominens Deák Palota aulájában kialakított kiállítótérben a hazai művészeti élet elismert és még feltörekvő titánjainak biztosítunk kiállítási lehetőséget.

A kiállítás 2020 január 14-ig látogatható ingyenesen a Deák Palota aulájában, ahol a saját Fashion Street magazinodat is felmarkolhatod a recepción! Ha pedig szeretnél még inkább elmélyedni az alkotásokban egy szakavatott műértő segítségével, akkor december 15-ét írd be a naptáradba, ugyanis Antalffy Péter művészettörténész tart tárlatvezetést!

Várunk sok szeretettel – és művészettel – a Fashion Streeten!