×

Ezek az idei őszi-téli szezon legmenőbb cipőtrendjei

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 11. 12.

Idén ősszel és télen a sokszínűség nem ismer határokat: a feltűnő chunky sneakerektől, a robusztus túrabakancsokon át a western csizmákig és party-tűsarkúig a 2019-es cipőtrendeket a változatos, stílusos, modern és bátor szavakkal jellemeznénk leginkább. Az egyediség, a személyre szabottság, a stílusok keverése, a tomboy stílus és a feltűnő anyaghasználat az idei ősz-tél origója.

A cipődivatban most fontos szerephez jutnak az olyan feltűnő anyagok, mint a csillogó lakk, a hüllőnyomatok, valamint a szegecses és csatos applikációk, de ugyanennyire szeretjük a nagy sarkokat is idén. Fűzős bakancsok, hegyes orrú loaferek és bokacsizmák lesznek a szezon trendmodelljei, melyekben a visszafogott földtónusok mellett neon részletek és harsány színek gondoskodnak a tömegből való kitűnésről.

Ha feltűnő és vagány darabot szeretnél, válassz sneakert

Idén ősszel és télen sokszínű dizájnnal érkeznek a sneakerek: az új chunky sneakereket vastag talpak jellemzik rendbontó formákkal, tarka, pasztell vagy neon díszítésekkel, állatos nyomatoktól kezdve egészen a zebra vagy épp leopárdmintáig.
Nagy strasszdíszítések és csillogó részletek gondoskodnak a játékos megjelenésről, hozzá egy csipetnyi lezser nőiességgel. Trend marad a zokni sneaker, amely lehet feltűnő, például nagy leopárdmintákkal és strasszokkal, de választhatunk egy visszafogottabb modellt is, fekete színben fehér talppal. Az „arty sneakerek” pedig művészien ötvözik a különböző mintákat és a legegyszerűbb outfitet is azonnal feldobják.

Örök stílus változatosan: bokacsizmák, westernek és chelsea-k

Míg a chelsea bakancsok masszív blokk sarokkal robosztusabb hatást keltenek, addig a hegyesebb formájú, midi sarkú modellek és a bokacsizmák a nőiességre helyezik a hangsúlyt.

A westerncsizmák is újra felkúsztak idén az üzletek polcaira: a kínálatban a hüllőmintástól kezdve, a változatosan díszített darabokon át az egyszerű, elegánsan egyszínű variációkig nagy visszatérő a vadnyugati stílus. A bokafazonú westerncsizma mellett pedig az idei szezon nagy slágere a fűzős csizma: a feltűnő hüllőmintájú, vastag platótalpú vagy épp fényes lakkal borított darabokat nem egy híresség is előszeretettel viseli idén ősszel.

Átmeneti időszak? A trekking stílus fűzős modelljei tökéletes és divatos kiegészítők erre a mégmeleg-márhűvös-mégsütanap-márisesik időszakra.

Divatos hétköznapok: belebújós és fűzős cipők

A loaferek és fűzős modellek idén ősszel és télen új, innovatív és igényes dizájnnal jelentkeznek. A hegyes orrú loafereket a kisebb és elegáns, vagy épp nagyobb és feltűnőbb csatok, illetve a minták is nagyon trendivé teszik.

A fűzős cipők pedig újra virágzanak: a kilencvenes évekből visszamászik a polcokra a Nirvanás grunge-rock stílus nagy fűzőlyukakkal és vagány részletekkel.

Csinos klasszikusok: körömcipők és magassarkú modellek

A körömcipők idén hegyes formákkal hódítanak; midi- vagy törpesarokkal különösen stílusosak, farmerhez és ruhához egyaránt jól kombinálhatók. Míg a csatokkal díszített modellek játékosak és nőiesek, addig az ünnepi alkalmakra inkább a flitterekkel vagy épp strasszokkal díszített magassarkúkat és a körömcipőket érdemes választani, de a pántos vagy fűzős magassarkúk is rendkívül jól mutatnak egy elegáns ruhához.

A legmenőbb cipőkért pedig irány a Fashion Street, ahol cipőügyben a Nike, Office Shoes, Lloyd, Massimo Dutti, BOSS, Tommy Hilfiger, COS és Philipp Plein üzleteinek változatos és izgalmas kínálatát ajánljuk!