×

A Calvin Klein ezekkel a színekkel ünnepli a karácsonyt

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 12. 2.

A márka célja mindig is az volt, hogy egyedi legyen viselőjük megjelenése és illata. Ebből az elgondolásból kiindulva idén a megszokottól némiképp eltérő mintákkal és csomagolással ünneplik a karácsonyt.

A szokásos piros, arany, ezüst vagy épp zöldes tónusok helyett a Calvin Klein most a karácsonyi hangulatot a CK ONE Collector’s Edition limitált kiadással hozza el számunkra, amelyet az amerikai steppelt motívum ihlette dizájn díszít. Ez a limitált és uniszex illat a modern amerikai életérzést, az egyéniségek egyediségét szimbolizálja;

mindenki más a maga módján, mégis a közös álmaik összekötik ezt a nemzedéket.

Az új, friss-fás illat csomagolása a jól ismert laposüveget most fehér matt színben öleli körül, melyet kézműves patchwork minta színesít.

Az ikonikus CK ONE laposüveg idén mattfehér megjelenést kapott, amelyet kék geometrikus alakzatok díszítenek olyan sormintában, amit az Amerikában oly népszerű kézműves takarókról ismerhetünk leginkább. Ez a minta a CK ONE értékeit is szimbolizálja: időtlen és egységes. És hozzátesszük, hogy szerencsére nem csupán a csomagolása egyedi, hanem az illatkompozíció maga is.