×

A gyönyörű Julia Roberts a 2019-es Calzedonia kampány arca

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 12. 5.

Julia Roberts a 2019-2020-as Őszi-Téli Calzedonia harisnyakampány arca; most nálunk nézheted meg először a legújabb kampányfilmet!

A hollywoodi sztár és a veronai harisnya- és fürdőruhamárka között hatéves, szoros együttműködés áll már fent. Julia egy sokszínű művész, aki számos különböző szerepet testesített már meg az együttműködések során. A kampányfilmet a kivételes olasz rendező, Ago Panini jegyzi, aki már 2014-ben is dolgozott együtt a márkával.

A HELYSZÍN: VERONA!

Julia mellett a Calzedonia üzlet is visszatér, mint a kampány megkérdőjelezhetetlen főszereplője: egy ismerős környezet a művésznőnek, aki megint a márka egy-egy üzletében találja magát a világ különböző pontjain, és mint visszatérő kedves vendég üdvözlik őt az eladók. Miután belép az üzletbe, egy igazi utazás veszi kezdetét a különböző stílusokon át.

ŐSZI-TÉLI MUST HAVE HARISNYÁK

Három harisnya kerül a főszerepbe az új kampányban: tyúklábminta örök szimbóluma a stílusnak és hivatalosan is a legtrendibb mintája az őszi-téli kollekciónak.

Emellett az örökzöld pöttyös harisnyák most egy lehelletnyi geometrikus csavart kaptak. Az új kasmír harisnya meleg és kényelmes, egy kihagyhatatlan választás a téli hónapokra.