×

Hogy milyen az Adidas és a Prada közös kollekciója? Hát hófehér!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 12. 7.

Az Adidas már több sikeres kollaboráción van túl, de ezek inkább sztárokkal és sportolókkal való együttműködések voltak. Most azonban úgy tűnik, kinyílt számukra egy kiskapu a luxusmárkák világába.

December 4-én debütált a Prada X Adidas exkluzív kollekciója. A limitált darabok mindegyike sorszámozott és mindössze 700 darab készült belőlük, a gyűjtők legnagyobb örömére (vagyis egyáltalán nem tömegtermelésre szánták). Az alapot az Adidas már-már klasszikusnak számító Superstar szériája adta, ehhez jött még némi extravagancia a Prada részéről és máris megszületett a két cég első közös tornacipője. A lábbelihez passzoló stílusban készült egy táska is a cipők mellé. Az alkotók egy „Így készült” videót is feltettek Instagramra a kézzel készített cipőről és bowling bagről, érdemes megnézni a mestermunkát:

View this post on Instagram

A duo, the Prada Superstar and Prada Bowling bag for adidas. Available now at adidas.com/prada. #Pradaforadidas

A post shared by adidas Originals (@adidasoriginals) on

Érdekesség, hogy mindkét jól ismert márka eléggé feltűnően megjeleníti saját logóját is a darabokon, melyek meglepően jól passzolnak egymáshoz. A kollaboráció végeredménye online érhető el és a kiemelt Prada üzletekben: Párizsban, Los Angeles-ben vagy épp Tokióban.