×

Íme Jean Paul Gaultier bohó karácsonyi kollekciója

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 12. 13.

A francia tervező mindig is a polgárpukkasztás híve volt, ám nem öncélúan tette mindezt. Minden darabja önmaga leképeződése volt, egy szelet a gondolataiból és az érzéseiből, ahogy azt egy korábbi interjúban említi. Limitált, ünnepi parfümjei is pont ilyen különleges megjelenést kaptak.

Hogy milyen korunk nő- vagy férfiideálja? Jean paul Gaultier szerint őszinte, szókimondó, érzéki s természetesen egyszeri és megismételhetetlen. Karácsonyi parfümkollekciójának mindhárom tagja is ezt tükrözi, a jól ismert és közkedvelt alap illatait – Scandal, Le Male és Classique – most is zseniális ünnepi ruhába öltöztette. Idén a piros-fehér csíkos sálak és harisnyák díszítik a parfümöket, melyet az elmaradhatatlan hógömb ölel körül.

Scandal – Eau de Parfum

Jean Paul Gaultier parfümjeinek eddig csak a felsőtestét láthattuk. Azok számára, akik eddig azt kérdezték hol vannak a lábak, hát itt vannak! A parfüm felidézi a gyerekkort és szívjegye maga az élet. Nappal mézes, friss és étvágygerjesztő, amiben tisztán érződik a gardénia és a vérnarancs; jellegzetes, ellenállhatatlan és majdnem elérhetetlennek tűnik.

Classique – Eau de Toilette

A Classique Eau de Toilette a tervező sokrétű látásmódja a nőiességről, egy amazon elbűvölő formájába öntve. Szokatlan és egyedülállóan úttörő üvege – a női mell, derék és csípő dús idomait megjelenítve – a nőiséget hivatott erősíteni. Az ellenállhatatlan frissességű narancsvirág és az erőteljes afrodiziákum hatással bíró gyömbér kombinációja, vanília jegyekkel kiegészülve.

Le Male – Eau de Toilette

A Le Male illat Jean Paul Gaultier nonkonformista elképzelése a férfiasságról. Egy tengerész, aki félreérthető, de rendkívül férfias és szexi, mint egy Toyboy. A torzó alakú parfüm üveg tipikus férfias jegyeket hord. Levendula, felidézve az ismerős, megnyugtató borotvaszappan illatát, a vanília fokozott érzékisége. A fejjegyet menta, levendula és bergamott, a szívjegyet fahéj és narancsvirág, az alapjegyet cédrus, vanília és szantálfa alkotja.