×

Budapest lett 2019 legjobb európai úti célja és 2020 legszebb karácsonyi vására!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2019. 12. 16.

Meghatódni ér!

A European Best Destinations oldal (EBD) minden évben választ egy európai fővárost, amely az adott év legjobb úti célja: ez idén rengeteg szavazattal nem más, mint Budapest! És ez még nem minden: nem „csupán” a legjobb úti cél lettünk, hanem a legszebb karácsonyi vásár is 2020-ra!

Összesen több, mint 289,714 szavazat érkezett 116 országból, melyek közül rekordszámú szavazat érkezett a Bazilikánál nyitva tartó budapesti karácsonyi vásárra: 39,448 szavazóval nyert Budapest (a rekordot előtte a zágrábi karácsonyi vásár tartotta 38,830 szavazattal). Mögöttünk végzett második helyen Bécs, Gdansk, Brüsszel, Montbeliard és Bázel karácsonyi vására.

„Budapest szívében, a Szent István Bazilika terén kialakított karácsonyi vásárban tökéletesen átélheted az adventi időszak varázslatát

– írja az EBD.

Rengeteg utazó választotta leggyönyörűbbnek a magyar fővárosban rendezett karácsonyi vásárt, mely a világ minden átjáról vonzza a látogatókat, akik szeretnék a karácsony tiszta, meghitt és elvarázsoló érzését átélni egy csodálatos helyen.

A Bazilikánál kialakított karácsonyi vásárban minden összetevő adott a tökéletes karácsonyi élményhez: egyszerre hagyományőrző, modern, autentikus és varázslatos, a legapróbb részletekeig tökéletes élmény minden családnak és utazónak.

– írja a Forbes.com.

Az ilyen hírek azért is fantasztikusak, mert ha a nagy karácsonyi rohanásban az ember leszegett fejjel már nem is veszi észre, mennyire gyönyörű helyen van, ezek a csodás díjak emlékeztetnek rá, mennyire gyönyörű és vágyott helyen is vagyunk most az ünnepi időszakban. Szóval most kérnénk egy álló vastapsot a fővárosnak!