×

A dekonstruktivista építészet ihlette a COS tavasz-nyári kampányát

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 01. 24.

Minimalista, naturális, geometrikus, androgün: a COS darabjainak koordinátarendszerébe pedig most bekerülnek az építészet által inspirált jegyek is. Nem csalódtunk.

A COS örömmel mutatja be a 2020-as tavasz/nyári kollekciójának kampányképeit, amelyeket az elismert fotós, Zoë Ghertner készített. A Hannes Hette által stylingolt kampányban szereplő, ikonikus modellek – Freja Beha Erichsen, George Okeny és Yang Hao – elegáns klasszikusokat és a dekonstruktivista építészet által ihletett darabokat viselnek.

A meleg fényekkel játszó, természetes képeken Ghertner naturalista esztétikája jelenik meg, míg a közeli fotók és a finom, szoborszerű portrék az anyagok textúráját mutatják be. A kampány a karakterek és a ruhadarabok közötti interakció bensőséges tanulmánya, amelyet egyszerű, nyílt és őszinte styling jellemez.

A minimalista helyszín kiegészíti a kollekció ekrü árnyalatra és puha neturális, illetve ipari szürkékre épülő színpalettáját, amelyet az élénk cián, erőteljes piros és indigó kék tör csak meg.

A képeken a modernista darabokat meghatározó technikai újítások és innovációk kerülnek fókuszba, például a magasfényű ezüstös textil és az impregnált farmeranyag is főszerepet kapott a kampányban. A mozgás a lazán, lágyan aláomló rétegek és sziluettek formájában jelenik meg.

A legszebb COS darabokért pedig irány a Fashion Street-i COS főhadiszállás!

(Images courtesy: COS)