×

Piros ruhás hölgyek lepik el a Kempinskit – Tíz éves a Lady in Red

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 01. 24.

Időtlen. Elegáns. Vonzó. A Lady in Red a megtestesítője mindannak, amit a Kempinski vall: tökéletes vendéglátó és az igazi európai luxusnak megfelelő vendégszeretet állandó szimbóluma.

Stephan Interthal, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest igazgatója, tagja volt annak a munkacsoportnak, amely 2009-ben a Kempinski vezérigazgatói találkozó során felvetette a „Lady in Red” ötletét. Ekkor született meg a Kempinski egyik legerősebb brandje, amely azóta is világszerte meghatározza a szállodacsoport imázsát.

„A Lady in Red lényegében a korábbi ’Guest Relations’ (vendégkapcsolati munkatárs) pozíciót váltotta fel, amely sok szállodánkban létezett és még ma is létezik számos versenytársunknál. Úgy éreztük, hogy a vendégkapcsolat nagyobb hangsúlyt érdemel. Kerestük azt a kis pluszt, amelytől a feladatot ellátó munkatárs szerepe ikonikussá válhat, akit egyedi felelősséggel ruházunk fel és a vendégek könnyen felismerhetik. Egy olyan pozícióra gondoltunk, amely a kulturális, vallási vagy egyéb különbségektől függetlenül az egész világon minden Kempinskiben ugyanazt képviseli. ”

– mondta Stephan Interthal. A szembetűnő és elegáns piros ruha minden országban magán viseli a helyi jellegzetes öltözködés stílusjegyeit.

A Lady in Red ikonikus munkatárs 2009 óta minden egyes Kempinski szállodában könnyen felismerhető. Többnyire hölgyek, de néhány fiatalember (őket Gentleman in Red névvel illetik) is tagja ennek a márkanagyköveti és kulturális klubnak. A Kempinski több mint 150 munkatársa 79 szállodában számtalan információval szolgál a vendégeknek, többek között bennfentes tippeket adnak a városukról és közreműködnek akár esküvővel kapcsolatos események, meglepetés partik és más felejthetetlen pillanat létrehozásában.

A Lady in Red igazi csapatjátékos, olyan szakértő, aki folyamatos kapcsolatot tart fenn a Front Office, a Concierge és a gasztronómiai egységek között annak biztosítása érdekében, hogy ezek a részlegek megkapják az összes szükséges információt és a vendégek valóban személyre szabott kiszolgálásban részesülhessenek.

Anna Barbulska, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest Lady in Redje két kedves történetet oszt meg:

„A szálloda egyik törzsvendégének a kijelentkezését intéztem és észrevettem, hogy minden alkalommal, amikor távozik, rengeteg extra csomagja van. Kíváncsi voltam, vajon mit visz magával Budapestről. Azt mondta, hogy a magyar konyha nagy rajongója és minden alkalommal, amikor jön, magyar paprikát, fűszereket és szalámit vásárol, és otthon ezekből főz. Mivel legközelebbi érkezésekor éppen az 50. tartózkodását ünnepeltük, egy különleges szakácskönyvvel leptem meg, amely kizárólag magyar recepteket tartalmazott. Nagyon meghatódott, és alig várta, hogy hazaérjen és elkezdjen főzni. Azóta minden alkalommal, amikor megérkezik, megmutatja az általa készített legutóbbi magyar ételek fotóit.”

Emellett volt egy házaspár, akik mindig csak télen jöttek hozzánk. Egyszer, távozáskor megkérdeztem, terveznek-e visszatérni a nyári időszakban is, de a hölgy azt mondta, hogy csak a gyönyörű karácsonyi vásárok és az ízletes forralt bor miatt jönnek Budapestre. A hölgy megemlítette, hogy nem ismeri az itteni forralt bor titkát, de ez a legfinomabb, amit valaha kóstolt. Mivel röviddel távozásuk előtt került sor erre a beszélgetésre, úgy döntöttem, hogy utánuk küldöm a forralt borhoz szükséges hozzávalókat. Vettem néhány különleges fűszert a karácsonyi vásáron és elküldtem nekik azzal a megjegyzéssel, hogy csak a bort kell hozzátenniük, és az íze ugyanaz lesz, mint itt Budapesten. Néhány nappal később kaptam egy csodálatos levelet, amelyben azt írták:

’Ha te nem mész Budapestre, akkor Budapest jön hozzád’.

Nagyon örültek a meglepetésnek és nagyra értékelték az ajándékot.”

A Lady in Red tizedik évfordulóját így ünnepli a Kempinski Hotel Corvinus Budapest 2020. január 17–26. között:

  • Elkészül a szálloda új esti kivilágítása
  • A vendégek megkóstolhatják a különleges Lady in Red desszertet a The Living Roomban és az ÉS Deliben
  • A Lady in Red dizájnnal készült sétáló kávéspohár megvásárolható az ÉS Deliben
  • A Lady in Red lesz a háziasszonya a minden nap 18:00 órakor kezdődő Esti pezsgés ceremóniának, amikor sabrage technikával kinyitják az első üveg champagne-t a The Living Roomban
  • A szálloda sokak által megcsodált virágdekorációi piros színben pompáznak a hallban
  • A vendégek követhetik a Lady in Red történetét és az elmúlt 10 év néhány kiemelt eseményét a szállodában található digitális tükrökön, a szobai hírlevélben és a szálloda közösségi média oldalain, valamint szelfiket készíthetnek a hallban a Lady in Reddel.

Úgyhogy téged is várunk sok szeretettel a Fashion Streeten egy kis közös piros ruhás ünneplésre!