×

Sikerült a világ legocsmányabb cipőjét megrémálmodni a Maison Margielánál?

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 01. 29.

A párizsi haute couture divatház a Reebokkal állt össze egy közös sneakerre, amitől azért fordult egyet a reggeli a hasunkban.

A Masion Margiela tabi-cipője a divatház egyik legikonikusabb darabja: az 1988-ban divatbemutatón debütált cipő különlegessége, hogy a nagy- és a mutatólábujj között el van választva. Amúgy a cipő a második világháborús japán jika-tabi harci bakancsokból merítette az ihletet és gondolta újra a magaspolcos divat szemüvegén keresztül. Most a Reebok 1994-es Instapump Fury sneakerével mosta össze 2020-ban a Margiela a tabi-vonalakat és hát egy olyan cipő született belőle, amit Bilie Eilish-en kívül kevés földi halandón tudunk elképzelni.

A Margiela x Reebok kollab amúgy azért is rendhagyó, mert a Margielát 2014 óta vezető divatpápa, John Galliano először állt össze egy mainstream márkával. A SS2020-as Margiela kifutón több szettnél is bemutatják a cipőt a többi tabi lépő mellett. A cipőt majd a Maison Margiela üzleteiben lehet megvásárolni, változatos színekben és magassarkús változatban, ha esetleg érzed magadban a bátorságot.