×

Jared Leto összejött Lana Del Rey-el, de csak a Gucci kedvéért

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 02. 6.

Valahol kár, hogy csak egy kampány kedvéért bújtak egymáshoz, mert remekül mutatnak együtt. Ráadásul rengeteg bennük a közös. Mindketten imádják a zenét, szabadelvűek és gátlásoktól mentesek, ezért is számítanak olyan kiváló életművészeknek és valószínűleg a Gucci divatháznak is hasonló okokból esett rájuk a választása, amikor új illataik kampányához keresték a megfelelő személyeket.

A Gucci Guilty újabb fejezetével folytatódik a szabadság ünneplése. 2020 elején két limitált kiadású illat született Gucci Guilty Love Edition néven. A nem hétköznapi szerelmeseknek ajánlott, új illatok olyan korszakban debütálnak, amely ünnepli a nem hagyományos módon, de rendkívül hitelesen kifejezett modern szerelmet. Az új esszenciák a női és férfi perspektívát egyaránt feltárják és megújult üvegekben kerülnek a polcokra. A Gucci Guilty újabb fejezetével folytatódik a szabadság ünneplése. A két főszereplő – Jared Leto és Lana Del Rey – közti különleges kapcsolat tükröződik a jellegzetes amerikai környezetben, egy mosodában rögzített felvételeken. Glen Luchford fotóin a gátlásoktól mentes, szabadlelkű duó a társadalmi korlátokra fittyet hányó szabadságérzést adja vissza.

Hölgyeknek

Miként a szerelmesek is definiálják kapcsolatukat, úgy a Gucci Guilty Love Edition Pour Femme egymással harmonikusan összesimuló merész és ragyogó illatjegyeinek meglepő kombinációja is egyfajta kinyilatkoztatás. Az új kreáció üdítően friss keleties-virágos-gyümölcsös illat, amely a narcissus virág előtt hódol. Az illat áttetsző és zöld kristályos frissességgel indít bergamott, grapefruit és vizes jegyek hozzáadásával, a narcissus akkord pedig még jobban érvényesül a málna fanyar karakterének köszönhetően. Az ibolya és az arab jázmin teszik teljessé az illatkompozíció szirmos-virágos jellegét. A réteges kreáció alapja a légies pézsma, a mennyeien finom és lágy pacsuli prizma, az ásványi pézsma pedig finoman beburkolja az illatot.

Uraknak

A Gucci Guilty Love Edition Pour Homme éppúgy felhívja magára a figyelmet, mint viselője. Az új modern aromás illat karakteres világát a vibráló hűvös fűszerek, citrusos és enigmatikus férfias aromás jegyek jellemzik. Az eredetileg Afrikából származó fűszer, az üdítő gyömbér élénk és energizáló illatvilága olvad eggyé a szikrázóan ragyogó gyümölcsös jegyekkel, a kumquat, mandarin és rózsabors, az illat fejjegyei tovább gazdagítják az illatkompozíciót. A szívjegyeknél a levendula, gólyaorr és rozmaring harmonikus elegye aromás színezettel teszi teljessé az illatot. Az elegáns pacsuli és a balzsamos benzoin érzékivé és tartóssá varázsolja, míg a vetiver a modern férfias illatkreáció kiemelt, mámorító illatjegye.

És íme a teljes kampányfilm:

Címkék