×

Érzékiség és egy kis betépettség az origója Tom Ford legújabb kollekciójának

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 02. 12.

A 2020-as őszi darabok divatbemutatóján csupa A-listás sztár ült az első sorokban, a tervező pedig – őszinte örömünkre – olyan ruhakölteményeket álmodott meg, melyeket azonnal viselnénk is. Ihletője pedig nem más, mint egy füves cigit szívó fotó.

A Fashion Week nyitónapját a hollywoodi Milk Studiosban olyan sztárok jelenléte emelte, mint Jennifer Lopez, Renée Zellweger, Miley Cyrus, Jason Momoa, Jon Hamm és Jeff Bezos: úgyhogy joggal gondolhattuk, hogy a sztárparádét extravagáns, kifejezetten szűk körnek tervezett luxusruhákkal szeretné meglepni a tervező.

Viszont nem ez történt: Tom Ford (aki például Zendaya már-már ikonikussá vált mellvért-topját is tervezte) a viselhetőségre és az általában vett vagány stílusosságra helyezte a hangsúlyt. A ready-to-wear kollekciót a tervező szerint Los Angeles inspirálta és egy 1976-os fotó, melyen Baron Alexis de Waldner és Donna Mitchell épp egy füves cigit szívnak:

„Az egész kollekció chic, stílusos, egy kicsit már betépett és fülledten érzéki.”

Mi per pillanat nem pattintottunk rá egy zöldre, de nagyon adjuk az érzést és a ruhákat is, tudnánk nekik helyet szorítani a gardróbunkban.