×

Az önszeretetet hirdeti gyönyörűen a Converse legújabb kollekciója

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 02. 17.

Idén tavaszra a Converse tervezői az önszeretet, az egység és a közösség erejéből inspirálódtak: így született meg a Love Fearlessly kollekció, amelynek darabjai mintájukkal és felirataikkal is ünneplik önmagunk szeretetét.

A Love Fearlessly egy új kollekció, amelynek darabjai kifejezetten önmaguk szeretetére bátorítják viselőiket. Ehhez pedig a márka egyedi módon, motiváló üzenetekkel szórta tele a várost, amelyeket akár egy bevásárlóközpont tükrén vagy különböző szórakozóhelyek falain is viszontláthatnak a fiatalok.

A Love Fearlessly a márka tavalyi, kifejezetten a nőkhöz szóló, az ő bátorságukat és erejüket hirdető Love The Progress kampányának továbbgondolása. Központi üzenete, hogy önmagunkat szeretni korántsem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, főként a mai világban, amikor a visszacsatolást és megerősítést másoktól – gyakran a közösségi médián keresztül – várjuk.

A kollekció célja ráébreszteni az embereket arra, hogy mennyi mindenre lehetnek képesek, ha szeretik és elfogadják önmagukat. Ez az üzenet grafikai minták és feliratok formájában az összes cipőn visszaköszön; minden apró részlet egy óda a szerethető tökéletlenséghez, és bár a kollekció összes darabja más és más, az üzenet egységes:

ha megtanuljuk először magunkat elfogadni – nem annak ellenére, hogy különbözünk másoktól, hanem éppen azért –, akkor leszünk képesek igazán, vakmerően szeretni.

A Love Fearlessly kollekció darabjai február közepétől elérhetőek lesznek a Converse-cipőket forgalmazó üzletekben, így bátran keresheted őket a Fashion Street-i Office Shoes-ban is!