×

Egy használtruha-üzletben találtak egy fotóalbumot, amiben egy ismeretlen nő pózol Hollywood legnagyobb sztárjaival

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 02. 17.

Rejtély Belgiumból!

Johnny Depp, Drew Barrymore, Sting, Bruce Willis, Antonio Banderas, Keanu Reeves, Kate Winslet, Harrison Ford – csak néhány név a számtalan híresség közül, akikkel pózol egy idősebb, ismeretlen nő. Az albumot a belgiumi Mortselben működő Opnieuw & Co használtruhabolt munkatársai két hete találták meg és hát nagy volt az elképedés: egy teljesen ismeretlen hölgy fotózkodik körülbelül minden fellelhető, A-listás hírességgel.

Ki ez a hölgy? Tette fel a kérdést a ruhabolt, majd ki is írták Facebookra, hogy:

„Egy fotóalbum tulajdonosát keressük, melyet a mortseli üzletünkben 2020. február 6-án találtunk. Az album sok képet tartalmaz egy hölgyről, aki minden képen egy-egy hollywoodi sztárral szerepel. Úgy gondoljuk, hogy ez az album véletlenül került hozzánk, ezért keressük a könyv tulajdonosát.”

Egy idő után valaki észrevett az egyik fotón egy részletet, amelyből megoldódott az Agatha Christie-hez méltó rejtély: a „titokzatos” nő valójában Maria Snoeys-Lagler, aki a Hollywood Foreign Press Association (HFPA) szervezet tagja volt. A HFPA olyan újságírók és fotósok nonprofit szervezete, akik a szórakoztatóiparról számolnak be: létszámuk körülbelül kilencven tagból áll és ők vezetik a Los Angeles-i Golden Globe Awards ünnepséget.

Nem sokkal később valaki megtalálta a hölgy haláláról szóló bejegyzést, így a bolt munkatársai egy újabb üzenetet tettek közzé:

„Maria 2016-ban hunyt el, miután egészen 87 éves koráig hollywoodi riporter volt. Kapcsolatba léptünk a lányával, hogy visszaadjuk az albumot a családnak.”

Úgyhogy ezúton is reméljük, hogy az album biztonságos eljut Kaliforniába és szerintünk egy fotókiállításhoz sem lenne utolsó anyag!