×

Robert Pattinson túl szexi az új Dior-kampányban

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 02. 17.

A jóképű színészt nemrég brit tudósok komoly tudományos mérések alapján a világ legszebb férfijává avanzsálták. A legújabb Dior-illat kampányához készült kisfilm és az imázsképek pedig abszolút alá is támasztják ezt a megállapítást.

Nyilván szubjektív dolog, hogy kinek mi a szexi, egyéni döntéseken alapul az is, hogy ki tetszik nekünk, kit is tartunk igazán vonzónak, jóvágásúnak. Ám abban kiegyezhetünk, hogy a filmsztárok többsége különleges karizmával van megáldva, nem hiába rajonganak értük annyian.

Vagyis némi előnnyel indulnak az átlagos földi halandók mellett, már csak azért is, mert jóval nagyobb figyelmet kap szinte minden lépésük. Robert Pattinson már egészen fiatalon tinilányok millióinak bálványává vált, köszönhetően az Alkonyat-szágának. Színészi karrierje azóta is tart és ahogy ez lenni szokott, a divatvilág is felfedezte magának.

A Dior-házzal már évek óta tart együttmüködésük, ezért nem csoda, hogy új férfiillatuk arcának is őt választották. A kampány jelmondata „I’m Your Man” és Pattinson a maga harminchárom évével és kigyúrt alakjával teljesen hiteles is ebben a szerepben.