×

Így válaszd ki a tökéletes boxeralsót

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 02. 23.

Számos felmérés kiderítette már, hogy a nők legesleginkább a boxer brief típusú alsóneműket szeretik a férfiakon – és miért is ne járnál férfiként a kedvében, ha egyszer kényelmes, puha és minőségi darabokról van szó? Összegyűjtöttük a Fashion Street legjobb férfialsóit, hogy neked már csak célirányosan a kasszához kelljen „fáradnod” velük!

Denim Print Boxer

Az efféle kutatásokból az is világosan kiderült, hogy a nők imádják a monokróm boxereket férfiakon – mint ez a kényelmesen testre simuló darab az Intimissimiből.

Multicoloured Cotton Boxer

Ez a többszínű, de összhatásában mélykék gyapjúalsó a legjobb választás azoknak, akik hajlamosak az altáji izzadásra – egy ilyen boxerben egyáltalán nem látszik semmilyen izzadságcsík, ami mondjuk egy szürke darabon kirívó lehet.

Stretch Lisle Boxer

Amolyan kötelező alapdarab ez a felirat nélküli, extra színektől mentes, teljesen fekete alsónadrág. Minden alkalomra kockázat nélkül felveheted – ha esetleg kilátszana a teteje, akkor sem leszel kínos helyzetben, mert nem mondjuk egy elég égő, hancúrozó ördögök gumírozás lóg ki, hanem egy tiszta, fekete felsőrész.

Plain Boxer Briefs

Világosabb nadrágok alá kötelező jelleggel ajánlunk egy ilyen fehér alsót; követi a comb és fenék vonalát, fehér színével pedig nem üt át a tavasz közeledtével egyre gyakrabban hordott, világos nadrágok alatt.

Sky Blue Flower Print Briefs

Nem tudsz sehogy sem elszakadni a mintáktól és a levegősebb boxerektől? Akkor neked ajánljuk a Massimo Dutti világoskék mintás darabját, ami ebből a fazonból egy igazán levegős, abszolút kényelmes, de mégis igényes alsónemű.

Még több boxeralsóért látogass el a Fashion Street Intimissimi és Massimo Dutti márkaboltjaiba! Kellemes alsó-böngészést kívánunk!

Címkék