×

Öt tökéletes női viselet estélyihez

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 02. 26.

Minden nőnek meggyűlt már ezzel a baja, aki valaha átmeneti időben estélyit cipzározott fel magán; na és mit vegyek rá? A legtöbb megoldás szörnyűnek tűnik: egy pulcsi, amiből kibújni elegáns hajkoronával határos a lehetetlennel, egy kardigán, ami teljesen tönkrevágja a szettet, vagy egy kabát, ami túlságosan drabális. Íme néhány tipp, amivel a tavasz esti szellőjében hibátlan egy est(ély)i séta!

Black Technical Trench Coat

Finom anyagból készült, könnyű, fekete kabát, amit ugyanolyan könnyű felkapni, mint levenni. Teljesen látszik benne az estélyink vonala, nem izzadunk bele, fekete színével pedig nincs az a ruha, amihez ne állna jól.

Flowing, Open-front Jacket

Nem kell kompromisszumot kötni a Massimo Dutti fekete alapon virághímzéses kabátjával és egy estélyivel. A kissé derék alá lógó, bő kabátka elöl nyitott, így nem kell sokat ki-be gombolkozni, valamint bő ujjainak hála egyszerűen magunkra kanyaríthatjuk.

Sakk poncsó

Ez a vajszínű, garbós poncsó önmagában is egy tökéletes estélyi. Kifejezetten olyan alkalmakhoz ajánljuk a formatervezett poncsókat, mikor sokat kell a szabad ég alatt lenni és a felső réteg lesz az éjszaka folyamán a domináns, nem pedig az alatta lévő ruha. Egy domináns nyaklánccal és karkötővel koronázzuk meg a szettet.

Longline Viscose Jacket

Az Intimissimiről biztos, hogy elsőre a deluxe lingerie-kollekciók ugranak be minden nőnek – pedig a boltban számos ruhát, kardigánt vagy épp leggingst is kaphatunk. Ezt a viszkóz, fehér- és mélykék színekben elérhető kabátkát pont az átmeneti estékre ajánljuk, mivel nem túl meleg, de mégis behúzhatjuk magunkon, ha hűvösebbre váltana az éjszaka.

Foulard Contrasting Borders

Végül, ha már elég meleg van hozzá, akkor a legegyszerűbb és legnagyszerűbb megoldás, ha az estélyink végszójaképp csupán egy terjedelmes, finom anyagú sálat dobunk át a vállunkon. Levehetjük, alakíthatjuk, a karunkra ejthetjük vagy épp bebugyolálhatjuk magunkat, ahogy az idő és a helyzet megkívánja. Beleköthetetlen választás tavaszkezdéshez.

Megtetszettek a darabok? Látogass el a Fashion Streetre és nézd meg őket személyesen!