×

Végtelen sivatagokba repít a COS legújabb kollekciója

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 05. 4.

Fedezd fel a látóhatár szélét és az időtlenül stílusos ruhákat az On The Horizon kollekció darabjaival!

A modern és lágy sziluettek, valamint a páratlan aprólékossággal kidolgozott kiegészítők izgalmas találkozása jellemzi a COS tavaszi ajánlatát. A komfortot és a funkcionalitást szem előtt tartva ezek a gyönyörű anyagokból készült tavaszi viseletek a mindennapi luxust hirdetik nagyon finoman.

A tavaszi minikollekció az On The Horizon – A láthatáron nevet kapta és csodaszép, álomszerű lookbookjában elkalauzol a vöröses-barnás sivatagokba, a kietlen sziklák és homokdűnék változatlannak tűnő, de mégis örökké változó tájaira. A kollekció darabjaiban hangsúlyos a kényelem és a funkció, hiszen mind a könnyű, organikus lenvásznak, pamutvásznak és a vékony anyagok, valamint a bő, letisztult fazonok a lehető legkomfortosabb viseletek a meleg beköszöntével.

A kollekcióban az organikus pamut, a farmer és a lenvászon kap főszerepet. Kietlen és vad sivatagos tájak ihlette földszínek (fehér, kék, szürke, barnás árnyalatok és khaki) alkotják a kollekció színpalettáját. A tavaszi kollekcióban a vékony kabátok és puha, kötött darabok tökéletes viseletek lehetnek az átmeneti tavaszi időjárásban, amelyeket kreatívan párosíthatunk a kollekció bőrcipőivel, táskáival, valamint pamut- és szalmakalapjaival.

A kollekció darabjai elérhetőek a COS online üzletében.