×

Bombaformában ünnepelte Adele a születésnapját

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 05. 6.

Kivételes hangjával egy csapásra meghódította a zeneipart az angol énekesnő, ám a súlyával, megjelenésével, sosem volt kibékülve. Egészen mostanáig.

(Szöveg: Balogh Edina)

A fél világ felháborodott rajta, amikor évekkel ezelőtt Karl Lagerfeld divattervező túlsúlyosnak nevezte Adele-t. Magát az énekesnőt is rosszul érintette ez a kritika, hiszen mindig is komoly harcot vívott önmagával plusz kilói miatt, saját bevallása szerint sosem tudta elfogadni teljesen önmagát emiatt. Hiába is kapott rajongóitól megerősítést világszerte, mi szerint teljesen mindegy hány kiló és hogyan néz ki, az semmit nem von le abból, hogy tehetséges és értékes ember, Adele-nek ez nem volt elég.

Aztán fogta magát és változtatott az életén. Szakított gyermeke apjával, kilépett a számára már terhessé vált kapcsolatból és kemény edzésekben vezette le bánatát. Megreformálta az étkezését is, elhagyta a finomított szénhidrátokat, a cukrot és a tejtermékeket, mindennek elsősorban egészségügyi okai voltak, a kitartásának pedig meg lett az eredménye. Közel egy év alatt 44 kilót fogyott, 32, születésnapja alakalmából pedig egy friss képet is megosztott bombaformájáról.

Ezek után nem csoda, hogy alig győzött reagálni a dicsérő kommentekre. Több híresség is elismerését fejezte ki a fotó láttán, Chrissy Teigen modell például hitetlenkedve csak annyit jegyzett meg :

te most ugye viccelsz velem.

Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy valóban döbbenetes az énekesnő átváltozása, első ránézésre akár egy egészen más nőnek is tűnhet. Mindenesetre le a kalappal előtte, azon kevesek közé tartozik, akik nem híztak, inkább fogytak a kényszerű karantén ideje alatt.

Címkék