×

Fecskétől a boxerig – Minden, amit az idei fürdőnadrág-trendekről tudni kell

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 06. 25.

Mindegy, hogy tengerparti fürdőzésre készültök, vagy meg kell elégednetek pár csobbanással a közeli strandon, az biztos, hogy idén is kelleni fog egy fürdőnadrág, ami nem a tavalyi, hiszen a változatosság gyönyörködtet.

Méghozzá olyan fürdőnadrág, amelyik tökéletesen passzol az alkatotokhoz és közben persze kényelmes is, hiszen ez még mindig az elsődleges szempontok közé tartozik, amikor férfiak választanak ruhadarabot. Na és persze nem árt, ha valamilyen szinten tükrözi az egyéniségeteket is, legyen szó a színekről és a mintákról. A jó hír, hogy a tervezők idén nem fukarkodtak a stílusokkal, és a fecskétől a boxer fazonon át a szörfösnadrágig minden megtalálható a felhozatalban, és semmi sem ciki. Íme az idei trendek és néhány tipp, hogy az alkatodhoz és a személyiségedhez megfelelő, legtökéletesebb darabot válaszd ki a boltok polcairól.

A fecske

A férfi fürdőnadrágokat alapvetően két csoportra lehet osztani, a testhez simuló és a bővebb fazonokra. A hagyományos úszónadrágot – becenevén a fecskét – sokan idejemúltnak találják, pedig egyáltalán nem az. Sőt, amikor a strandon természetesen kidolgozott izmokkal rendelkező, fecskében fürdőző fiúkat látni, szinte biztosra vehetjük, hogy élsportolókról van szó, hiszen a vízipólósok és az úszók is nyilvánvalóan ehhez a típushoz vannak szokva. Valljuk be, ez látványnak sem utolsó, ez a fazon ráadásul azt is lehetővé teszi, hogy a fiúk lába szépen egyenletesen barnuljon le idétlen hófehér combok nélkül.

https://www.instagram.com/p/CAPascGppQK/

A szűk sort

Akárcsak az úszónadrág, ez a típus is megkövetel bizonyos fizikumot, hiszen nem takar túl sokat. Az alapvetően alsóneműből indult fazon azok számára lesz tökéletes, akik szeretnék optikailag hosszítani a lábaikat, hiszen éppen csak a combok kezdetéig tart. Mellette szól még, hogy az áramvonalas szabás megkönnyíti a vízben való mozgást, vagyis ha a sportolás is cél, érdemes ezt választani a zsebekkel is ellátott bővebb fazonok helyett.

https://www.instagram.com/p/CATCfqHoA8v/

A rövidnadrág

A combközépig érő fürdőnadrág manapság a legnépszerűbb fazon, hiszen sokkal kényelmes és lazább, mint a testre simuló típusok, ráadásul többet is takar. Éppen ezért minden korosztálynak ajánlott, és mivel ezen a fazonon belül is vannak még méreti különbségek, már ami a szárak hosszúságát illeti, könnyen lehet ellensúlyozni az olyan testi adottságokat is, amiken a rendszeres testmozgás sem változtat. Így például elegendő egy rövidebb verziót választani, ha valakit extrém rövid lábakkal ajándékozott meg a genetika.

https://www.instagram.com/p/CBs_va5D3S_/

A szörfös naci

Leginkább a fiatalabb generáció kedveli a térdig érő, egészen hosszú amerikai stílusú szörfös nadrágot, amely szintén kényelmes és vagány viselet, ugyanakkor érdemes szem előtt tartani, hogy hosszúsága miatt igazán csak a magas fiúknak áll jól. Ez persze relatív, de az tény, hogy 180 centi alatt azért nem javasolt, mert optikailag még jobban összenyomja viselőjét. Emellett nyilván ez a típus mutat a legkevesebbet a lábakból, így ha nagyon sokat tartózkodunk a napon és a vízben, nem árt néha feljebb húzni, hogy a comb is kapjon némi barnaságot.

https://www.instagram.com/p/B51FQ6nn7hr/

Megtetszett valamelyik stílus és szeretnél is beújítani egy fürdőnadrágot? Az általános tanácsok után íme néhány konkrét darab: összeválogattuk nektek a kedvenc férfi fürdőnadrágjainkat a Fashion Street üzleteinek kínálatából, melyeket akár már ma beszerezhetsz!