×

Vízparti napsütések és az egyszerű örömök életigenlése árad a Dutti új kollekciójából

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 06. 28.

Tengerparti nyaralások luxusán hajózik be a Massimo Dutti új kollekciója. Nálunk jelesre vizsgázott, azonnal belezúgtunk minden darabba.

A Sous Le Soleil (A nap alatt) névre keresztelt kollekció lookbookjában mesés tengerpartokra csábít a Massimo Dutti.

A spanyol divatház új kollekciójában az idő esszenciájára és a luxus újradefiniálására hívja fel a figyelmet.

Az érintés és érzékelés fontosságára. Az éppen tökéletes kivágásra. A finom vonalvezetésre. Arra, milyen a leggyönyörűbb fekete árnyalat.

A kollekcióban csodásan működnek a kontrasztok és az elmosódva vibráló vonalak. Az összes darabból valamilyen hatvanas-hetvenes évekhez csatolható chic érződik: a csípőt és derekat hangsúlyozó szabások, az elegáns vágások, a nagyon jól eltalált színek mind-mind a szabad, stílusos és érzéki nőiességet dicsőítik.

Egy csodás videó is készült a Sous Le Soleil-ről, ha mozgóképben is bejárnád a kollekciót:

Szerintünk simán az idei nyár eddigi leggyönyörűbb kollekciója, már megyünk is a Fashion Street-i Dutti-boltba és készítjük is az üres helyet a gardróbunkban a daraboknak!

(Fotók: Álvaro Beamud | Styling: Sissy Vian​| Modell: Edita Vilkevičiūtė)

Ez is érdekelhet:

A boyfriend farmer ideje lejárt, idén már a boyfriend ingek évét írjuk – FashionStreetOnline.hu

Hány férfi akadt már ki a barátnőjén, aki háromszáz pólón áttúrva, hisztérikus hangon „Nincs egy normális felsőm!” mondatot kiált? Ha eddig vakartad a fejed, hogy mit mondhatnál neki, mostantól itt az egyszerű és határozott válasz: add oda a barátnődnek bármelyik ingedet és mondd, hogy most ez a divat. Mert ez is.