×

Íme Millie Bobby Brown és a Pandora közös kollekciója

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 07. 3.

A Stranger Things sorozatból jól ismert fiatal színésznő, Millie Bobby Brown és a Pandora közösen tervezett ékszerekkel rukkolt elő. A kollaboráció a már tavaly ősszel megjelent Pandora Me kollekció részeként debütál. Az ékszereket a fiatalabb, Z generáció számára tervezték, színes és merész charmokkal, láncos nyakláncokkal és karkötőkkel készültek az idei nyárra.

A Pandora tavaly ősszel mutatta be először az eddigi legkisebb ékszerekből álló Pandora Me kollekcióját, melynek Millie Bobby Brown lett az arca. A színésznő régóta rajong a márkáért, ő maga is gyűjti a charmokat, így amikor a Pandora megkereste, hogy saját ékszereket tervezhetnének közösen, Millie rögtön igent mondott a lehetőségre. Ezek után nem csoda, hogy az együttműködés akkora sikert aratott, hogy már el is készült a következő kollekció.

A közös kollekció tökéletesen tükrözi a színésznő személyiségét és a Pandora márkaszemléletét. A Millie kedvenc nyári szimbólumait mintázó ékszerekkel igazán egyedi összeállításokat lehet alkotni.

„Szeretem a karkötők és a nyaklánc, illetve az apró charmok közti kontrasztot. A karkötők és az új nyaklánc meglehetősen extravagánsak, akár már önmagukban is elég feltűnőek. Szeretem a kiegészítők halmozását is, szívesen viselek egyszerre több karkötőt. A legújabb charmokat színek szerint is szoktam válogatni a monokróm stílus kialakításához.”

A kollekció egyes darabjait könnyen párosíthatjuk, variálhatjuk: a karkötőket, a biztosítótű-brosst és az új nyakláncot a színes nyári charmokkal kombinálhatjuk. A charmok közül négyet Millie-vel együtt tervezett a márka: tengeri csillag, az ananász, a flamingó és a kék óceán charmok egyértelműen Millie nyári alapkiegészítői lesznek.

„Számomra mindig is az egyediség volt a legfontosabb, szeretem, ha az outfitem tükrözi a személyiségem vagy az aktuális hangulatom. Mostanában szeretem a tengeriteknős-fülbevalót kombinálni más charmokkal vagy fülbevalókkal, imádom az asszimmetrikus összeállításokat. Ki mondta, hogy a fülbevalókat mindig párban kell viselni?”