×

White Party: így tündökölj a fehér ruhádban idén nyáron

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 07. 7.

Az örökzöld kis fekete ruha köztudottan minden női gardrób kötelező kelléke, ugyanakkor egy tökéletes hófehér darab beszerzése legalább olyan fontos, különösen a nyári szezonban.

Napsütés, vízpart, egy frissítő koktél, napbarnított bőr, és egy lenge hófehér ruha, amiben mindezt élvezzük – egy valamirevaló nyár kötelező kellékei. Mert ugyan mi mutatna jobban a lebarnult bőrön, mint a vakítóan fehér darabok? Az esztétikumon túl persze az sem utolsó szempont, hogy jó közérzetet biztosítsunk magunknak az olyan áldásos napokon, amikor annyira meleg van, hogy úgy érezzük, valósággal ráolvad a bőrünkre a ruha. Éppen ezért a jól megválasztott, a stílusonkhoz és alkatunkhoz megfelelő darab a legmelegebb hónapok abszolút jolly jokere.

https://www.instagram.com/p/B65ZErCoSwq/

A fehér ruha emellett roppant sokoldalú, hiszen a különböző kiegészítőkkel szinte a végtelenségig variálható: díszítsük brossal, fogjuk össze színes derékövvel, viseljük sportcipővel vagy magassarkúval, mindig tuti befutó. Mindössze egy kis kreativitás kell ahhoz, hogy egyetlen darabból és persze a szekrényedben található rengeteg kiegészítő segítségével minden nap más outfitben indulj el otthonról.

https://www.instagram.com/p/CBQc_TMndUh/

Persze a fehér ruha mindig tartogat némi kockázatot is, hiszen könnyen koszolódik, ezért azokon a napokon, amikor magadra öltöd, jobb, ha vigyázol arra, mit ebédelsz. Ilyenkor érdemes szósz nélküli ételeket enni, és semmiképpen sem vörösborral koccintani, mert az összhatást eléggé lerontja a fehér ruhán éktelenkedő pörköltszaft vagy a kilöttyent színes italok.

Ami pedig a legfontosabb alapszabály, és sokan még mindig nem tartják be, hogy a fehér ruha alá sosem veszünk fehér alsóneműt, mert nem a ruhával, hanem a bőrünk színével kell közel azonos színt viselni ahhoz, hogy észrevétlen maradjon.

Azaz a fehér ruha alatt mindig testszínű fehérneműt kell viselni!

https://www.instagram.com/p/CB3T_SpBU5A/

Kattintsd végig a galériát, mert összegyűjtöttük a legtrendibb fehér ruhadarabokat a Fashion Street kínálatából, amelyekre érdemes mihamarabb, még a nagy leárazások alatt lecsapni!