×

Ennyit arról, hogy a kempingezést nem lehet luxusszínvonalon űzni

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 07. 8.

Ki mondta, hogy a kempingezés nem való mindenkinek? A Louis Vuitton kétszemélyes sátrában új értelmet nyernek a kültéri kiruccanások, ráadásul a social distancing sem kerül veszélybe.

Bár az utazási rítusainkon és preferenciáinkon nyilvánvalóan változtatott a járványhelyzet, úgy tűnik, a luxuscégek mégis mindent megtesznek azért, hogy kimaxolhassuk az élményt, ha mégis útra kelünk. Azok számára, akiknek különösen fontos a természet közelsége, vagy csak eleget bámulták a szoba négy falát az utóbbi időben, a kempingezés idén nyáron bizonyára csábító időtöltés lesz. Ha pedig nem megy a nyaralás egy csipet – netán egy jó adag – luxus nélkül, akkor sem kell aggódni, mert a Louis Vuitton kempingfelszerelése gondoskodik a legmenőbb glamping élményről!

Persze mondhatnánk, hogy meglepő húzás egy francia divatháztól piacra dobni egy olyan terméket, ami elsősorban a nomád életformához lett kitalálva, de a pókerszett, a babaház és a strandkiegészítők után már semmin nem csodálkozunk! Ráadásul ha a LV csinál valamit, abból sosem hiányozhat az elegancia és az időtlen luxus, na meg persze a funkció sem. A vízlepergető anyagból készült csodasátrat kívülről a divatház monogramja, belülről pedig a 2020-as őszi kollekcióban debütált felhőminta borítja.

A szetthez két szék és egy csodaszép tükrös bőrönd is tartozik, amelynek az ára potom 70 000 euró.

Kevés volt a luxusból? Katt ide:

Már zsebre is rakhatod a Lamborghini tomboló bikáját – FashionStreetOnline.hu

A legendás bolognai autómárka ezúttal apró bőrkiegészítőket tervezett, amelyeket a brandhez hűen mérnöki pontossággal és olasz szakértelemmel alkottak meg a szépség és a funkció jegyében. A tomboló bika, avagy az erő és a vakmerőség szimbóluma, amely áttör minden akadályt, és amit semmi sem állíthat meg.