×

Instant barnaság: így kerüld el az önbarnítási bakikat!

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 07. 8.

Szereted az egészségesen fénylő, napbarnított bőrt, de óvakodsz a nap káros UV sugaraitól? Akkor az önbarnítás lesz a neked való megoldás! Tuti tippek és fincsi termékek a The Body Shop kínálatából.

Előkészítés

Feminizmus ide vagy oda, a nyári szoknyák alól inkább a láb villanjon elő, ne a szőr! Ez az első lépése az önbarnítás folyamatának, amit érdemes a rituálé előtti estén alkalmazni, hogy a bőr kellőképpen megnyugodjon. Borotválás után elég egy tápanyagokban gazdag hidratáló testápolót használni, de gyantázás és epilálás után mindenképpen kenjük be a szőrtelenített felületet nyugtató krémmel vagy olajjal. A krémes textúrák hatását még másnap reggel is érezni fogjuk, ugyanakkor nem befolyásolja az önbarnító tökéletes eloszlását.

The Body Shop Spa of the World Thai Markut Lime szépítőolaj

Radírozás

Közvetlenül az önbarnító használata előtt zuhanyzás közben radírozd át a tested, hogy eltávolítsd az elhalt hámsejteket a bőrödről. Ettől egyrészt sokkal fényesebb és csillogóbb lesz a bőröd, másrészt az önbarnító is könnyebben eloszlik majd.

The Body Shop olivás testradír

Tusolás

Miután megvagy a radírozással, használj tusfürdőt, hogy biztosra menj, az elhalt hámsejtek mellett a radír szemcséi is eltűntek a bőrödről. A The Body Shop tápláló formulájú tusfürdőivel a tisztítás mellett a bőr hidratáltságát is fokozhatod, így testápoló használata nélkül sem fog húzódni a bőröd fürdés után.

The Body Shop mandulatej és méz tusfürdő

Felvitel

Fürdés után töröld szárazra a bőröd, és ne használj semmilyen krémet! A tökéletes felvitelhez már lehet kapni speciális kesztyűt is, de ha nincs, az sem baj, a kezeddel is felviheted az önbarnítót, amit körkörös mozdulatokkal masszírozz bele a bőrödbe. Ne ijedj meg, ha az elején túl sötétnek tűnik, miután eloszlattad, fokozatosan halványulni fog. Figyelj arra, hogy a könyök, térd és boka részein kevesebb önbarnítót használj, utoljára hagyd a kézfejet, ahová elég egy cseppnyi is. Ha végeztél az egész testeddel, érezni fogod, hogy a Coconut Bronze önbarnító egyből beszívódik, így az öltözködéssel sem kell órákat várnod. Két óra múlva pedig lemoshatod a bőröd, de akár magadon is hagyhatod a reggeli zuhanyig.

The Body Shop Coconut Bronze önbarnító

Ha meghoztuk a kedved a természetesen fénylő, aranybarna bőrhöz, a termékeket megtalálod a The Body Shop Fashion Street-i üzletében. Csak győzd majd fogadni a bókokat!