×

Annyira csúnya, hogy szinte már szép a Converse legújabb tornacipő-kollekciója

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 07. 9.

Egyfajta szürreális, űrbéli vadnyugatra varázsolnak az amerikai cipőmárka legújabb darabjai, az utazáshoz pedig még a bokánkat sem kell összecsapni.

Meleg színpaletta, sivatagi jelenetek és a Föld nevű bolygón túlról érkező elemek színesítik a Converse legújabb, Twisted Resort névre hallgató kollekciójának cipellőit, amelyben a két sztenderd Chuck Taylor modellhez csatlakozott egy magasított talpú és szárú Run Star Hike modell is. Ez utóbbival kapcsolatban még nem sikerült eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem, hiszen a látvány több, mint szokatlan: a magasított talprész hegyes végződése és a vászon intenzív mintája egy igazán rendhagyó összhatást eredményez.

A Twisted Resort kollekció július 9-től lesz elérhető online és a kiválasztott üzletekben. Ha pedig még több Converse modellre vágysz, gyere el a Fashion Streetre és nézz körül az Office Shoes-ban!

A cipők mellett a fürdőruhák is érdekelnek? Kattints ide:

A bikini, amivel te leszel a vízpart istennője – FashionStreetOnline.hu

Nem is kérdés, melyik az idei nyár legszexibb bikinitípusa: az egyik kulcscsontot kivillantó, a másikat egy az egyben szabadon hagyó rafinált és érzéki félvállas darabok! Mindegy, hogy az egyberészes fürdőruhákat preferáljátok, vagy a pimasz kis kétrészeseket részesítitek előnyben, a félvállas darabok a játékos optikai hatásnak köszönhetően a legelőnyösebb módon hangsúlyozzák a sziluettet.