×

Pucéran a ruha alatt: az Intimissimi láthatatlan fehérneműi a nyár abszolút kedvencei

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 07. 20.

Az olasz fehérneműmárka pihekönnyű, mikroszálas tüllből készült darabokkal gazdagítja kollekcióját, az új anyag pedig ideális választás a nyárra: puha tapintású, gyengéd a bőrhöz és szinte láthatatlan a kedvenc nyári ruháink alatt.

Nőiesség, kényelem és folyamatos innováció, ezek azok az értékek, amelyeket az Intimissimi mindig is szem előtt tartott annak érdekében, hogy a nők komfortosan érezhessék magukat még a legszexibb fehérneműk viselése során is. Az újdonság ebben a szezonban sem hiányozhat a repertoárból: az új mikroszálas tüll anyag légies és könnyed érzetet ad a bőrnek és tökéletes viselet a melegebb napokon. Az anyagot, amely életre hívta az Invisible Touch termékcsaládot úgy tervezték, hogy egyszerűségével megfeleljen a legstílusosabb és legkifinomultabb ízlésnek is: melltartók, alsók és body-k, amelyek rendkívüli könnyedségükkel tökéletesen viselhetőek minden ruhadarab alatt.

A termékcsalád legújabb tagja a Sveva melltartó: az előformázott kosarakkal rendelkező balkonett fazon speciális kialakításának köszönhetően tökéletes dekoltázst kölcsönöz viselőjének. Bár eltérő gyártási technikával készült, a melltartó szélén végigfutó selyemfényű passzé megegyezik a kosár anyagával, így a dekoltázs vonalát tökéletesen követi, de a teljes hosszban állítható vállpánt is egy új technológia eredménye, amely maximális kényelmet és biztos tartást nyújt viselőjének. Ezt az újdonságot figyelhetjük meg az alsón is, a lézervágott mikroszálas tüll anyagnak köszönhetően kényelmes és könnyű, szinte észrevehetetlen viselés közben.

A kampány sztárja a szuperszexi Irina Shayk, aki az utóbbi években több alkalommal is képviselte a híres olasz fehérneműmárkát, ezúttal Rowen Papier lencséjén keresztül mutatja be a különleges kollekciót. A legújabb dabarokat pedig keressétek a Fashion Street-i Intimissimi üzletben!