×

Rihanna bemutatta a Fenty arcápolók első kampányklipjét, melyben ASap Rocky is feltűnik

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 07. 21.

Rihanna énekesnőként már évek óta nem aktív, cserébe viszont rendkívül sikeres üzletasszony lett. Dekorkozmetikumait vagy különleges fehérnemű-kollekcióját a világ bármely pontján elkapkodták, s valószínűleg így lesz a most piacra kerülő Fenty Skin termékekkel is.

Rihanna új kollekciójának egyik különlegessége, hogy gendersemleges, vagyis nemre való tekintet nélkül bárkinek ajánlottak a termékek. Az arcápolók és alapozók területén mindenképpen egyedülállónak tekinthető ez a megközelítés. Valószínűleg ezt hivatott érzékeltetni az is, hogy az elkészült kampányfilmben feltűnik az énekesnő jóbarátja a rapper ASap Rocky is és persze más ismert arcok is, mint például Lil Nas X.

A kampány a bőrápolás új kultúráját ígéri, és a hozzá készült kisfilm is ezt tükrözi. Vagyis egy teljesen újfajta szemlélettel közelíti meg a szépségápolást. Rihanna még saját tweetjében is megerősíti mindezt:

Ha valaki azt mondta neked, hogy a bőrápolás a nemedhez kötött, hát hazudott. Mindegy, hogy ki vagy a szép bőrt te is megérdemled.