×

A kis fekete, ami a strandon is hódít

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 07. 29.

Legyen egy- vagy kétrészes, a fekete fürdőruha mindig tökéletes választás, hiszen karcsúsít, elegáns és sosem megy ki a divatból. Íme a nyár legforróbb darabjai.

Sokan vannak, akik az izgalmas minták és erőteljes színek helyett a vízparton is inkább maradnak a klasszikus stílusnál, nincs is olyan fürdőruhamárka, amelynek ne lenne a felhozatalában egy sor a nyár „kis feketéjéből”. Persze nem azt mondjuk, hogy a kettő kizárja egymást, de ha épp nem találunk sehol az ízlésünknek megfelelő darabot, ugyanakkor ellenállhatatlanul vágyunk valami újra, a fekete mindig tökéletes választás, hiszen mind a fehér, mind a lesült bőrön jól mutat.

https://www.instagram.com/p/CCyTbjPHmSO/

A feketében még az is jó, hogy mivel a minimál stílust képviseli, az olyan kiegészítők, mint a strasszok, kövek, fémcsattok sem tűnnek soknak, sőt, csak még elegánsabb és sikkesebb lesz tőle a megjelenésünk. A fazonokban pedig szintén mindent szabad, gondoljunk csak a Bridget Bardot-féle szuperszexi lehúzott vállra, a vagány trinikire vagy egy elegáns egyberészesre, ami még a fördőzés utáni iszogatáshoz is kiváló, elegendő hozzá egy csipkés strandruha vagy egy sikkes strandkendő.

https://www.instagram.com/p/CB5e2IKqjNa/

És hogy melyek a 2020-as nyár legmenőbb darabjai? Összegyűjtöttük nektek a Fashion Streetről, válogassatok kedvetekre!