×

Valami félelmetesen szép Sean Connery eladó luxusvillája a riviérán

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 07. 30.

Cap de Nice-ben járunk, egy Belle Epoque stílusú luxusrezidenciánál. A ház, a táj, az egész mindenség tökéletes: álmodozásunk keserédességét pedig fokozza, hogy a villa jelenleg eladó – de sajnos nem mi leszünk az új tulajdonosai.

A francia riviérán, a közvetlenül Nizza melletti Cap de Nice-ben kínálják eladásra ezt a domboldalra épített villát. Előző tulajdonosa nem kisebb valaki, mint Sir Sean Connery – és valószínűleg a következő, aki kulcsot kap a lakáshoz szintén James Bond-szintű luxuséletet visz majd benne.

Az ezer négyzetméteres, kültéri és beltéri medencékkel egyaránt kialakított, buja kerttel övezett luxusvillát apróbb bankrablás után már meg is vehetjük: harminc millió euró, azaz több, mint tízmilliárd forint az irányára a francia rezidenciának.

A Belle Epoque stílusú, de kortárs jegyekkel berendezett villában edzőtermet és a Földközi-tengerre néző beltéri medencét is találunk, valamint műalkotásokkal végigfuttatott folyosókat, legmodernebb mindennel felszerelt konyhát, belső liftet, home office irodát, családi helyiségeket a legprémiumabb színvonalon. A gyönyörűen karbantartott kertben egy vendégház várja a barátokat, kültéren pedig egy sósvízű medencében is el lehet felejtkezni az egész világ összes gondjáról.

Nem dobnánk a Dunába a kulcsait, ha esetleg a markunkba nyomnánk. De már csak álmodozni is jó róla.

És ha még tovább álmodoznál, akkor erre parancsolj:

Ezek a leggyönyörűbb Ritz-Carlton hotelek a világon – FashionStreetOnline.hu

Habár a Fashion Street Budapest online hírvivőiként a mi szívünk közepén természetesen az utcában található The Ritz-Carlton Budapest áll, azért nem egy egészen elképesztő és gyönyörű hotellel dicsekedhet a Ritz-Carlton szállodalánc szerte a világban.

(Forrás: Mansionglobal)