×

A Chanel ékszerdobozba rejtett minitáska-szettje minden divatőrült álma

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 08. 6.

A francia divatház egy limitált kiadású és fájdalmasan szép táskakollekcióval rukkolt elő, négy klasszikus Chanel táskát rejtve egy csodaszép piperedobozba.

Pandora érezhetett ilyen bizsergető izgalmat a tiltott szelence kinyitásakor, mint amilyet a legújabb, limitált kiadású Chanel doboz felpattintásával érez a szerencsés megajándékozott. Azzal a különbséggel, hogy most nem az ősi gonosz szabadul ki a világba, hanem négy olyan klasszikus kiegészítő, amelyek közül eggyel is bőven elégedett lehetne egy valamirevaló divatrajongó.

A természetesen korlátozott számban készült szett a belül tükörrel is kiegészített, önmagában is sok mindenre használható dobozon kívül négy olyan ikonikus darabot tartalmaz, amely egytől-egyig magában foglalja a Chanel esszenciát. A legendás 2.55 két változatban, a klasszikus és a Lagerfeld által újraálmodott dupla C logós csattal kapott helyet, amely mellett a férfiasabb, határozott vonalvezetésű Boy és az örökzöld, ezúttal tweed borítású Gabrielle pihennek.

Az exkluzív szett két színben is elérhető, csak győzzünk választani az érzéki pink és a klasszik fekete között.

(forrás: Vogue.it, fotók: © Courtesy Chanel)

Még több Chanelért kattints ide:

Íme az ok, amiért válása után Lady D nem viselt többé Chanelt – FashionStreetOnline.hu

Miután nyilvánosságra került Károly herceg hűtlensége, és a hercegi pár hivatalosan is bejelentette a válást, Diana egy életre szakított a francia divatházzal is. Diana Spencer a huszadik század egyik legnagyobb ikonja, kifinomult stílusával és a ’80-as ’90-es években viselt szettjeivel örökre beírta magát a divattörténelembe.