×

Mádai Vivien egyszerre több szerelmének is hódol

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 08. 6.

Mádai Vivien azon kevés celeblányunk közé tartozik, aki tényleg csak olyan dologhoz adja a nevét, ami önazonos. És mi sem lehetne önazonosabb a füredi születésű lánnyal, mint a Balaton, a természet és a napfény szeretete. 

Nem véletlen tehát, hogy egyebek mellett ő a Lidl Balaton-átúszás nagykövete, és ha teheti, minden idejét a Balcsin tölti. Mivel évek óta népszerűsíti a NUDE by NUBU fiataloknak szóló almárkáját,  innen már csak egy egyetlen lépés volt, hogy ő legyen a Nubu fürdőruha-kollekciójának az arca. A képeket pedig hol máshol fotózhatták volna, mint a Balatonban, egyszerre népszerűsítve ezzel a hazai tervezőktől való vásárlást és az itthoni, biztonságos nyaralást.

https://www.instagram.com/p/CC6Zf7QHUAg/

A nagyon eltalált – mind Vivien, mind a magyar tenger és mind a Nubu esszenciáját egyszerre megragadó –  képeket a fiatal fotós, Horváth Bernadette készítette. Ha kíváncsiak vagytok a csodaszép fotókra és még több termékre, látogassatok el a Nubu oldalára, de a fürdőruhákat stílszerűen a Mono tihanyi pop-up store-jában is beszerezhetitek!

https://www.instagram.com/p/CDQfbR5B2G4/

Ti már beújítottatok egy menő egyberészest vagy egy szexi bikinit idén nyáron?

Még több nyári topikért katt ide:

Ez a legfincsibb diéta, amivel akár öt kilót fogyhatsz egy hét alatt (és tényleg!) – FashionStreetOnline.hu

A gyors, de mégsem drasztikus fogyáshoz egyedül egy dologra van szükség: vegyünk a megszokottnál egy kicsivel több görögdinnyét, és ki is pipálhatjuk a méregtelenítést a nyárra. A nyári kánikulában mi eshetne jobban a lehűtött, édes és lédús görögdinnyénél, ami az íze mellett csupa pozitív hatással van a szervezetre és még fogyhatunk is vele?