×

Christy Turlington férjével együtt szerepel az új Calvin Klein kampányban

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 08. 12.

A gyönyörű modellnek nem ez az első és vélhetőleg nem is az utolsó együttműködése a Calvin Klein céggel és az ikonikus Eternity illatukkal, és ugyanezt Christy férje, Edward Burns is elmondhatja magáról.

Egy szupermodell mindig szupermodell marad és ez a most 51 éves Christy Turlingtonra aztán végképp igaz. Ezért is választotta őt a Calvin Klein 22 évvel ezelőtt az Eternity illat arcának. Igen, ez a közkedvelt parfüm bizony már 22 éves, persze azóta számtalanszor megújult, rengeteg limitált kiadással gazdagodott, ám az alapjegyek ugyanazok maradtak benne. Idén is történt némi frissítés az összetevőket illetően, és ilyenkor természetesen új kampány is dukál a megújuláshoz. A szereplők azonban régiek, Christy és férje, a színész-rendező Edward Burns ugyanis 2017-ben már egyszer elvállalta az illat népszerűsítését, 2020-ban pedig másodszor is ezt tették.

Csak úgy, mint három évvel ezelőtt, a tematika most is ugyanaz: szerelem, tengerpart, két összetartozó ember, kér összetartozó illat. Úgy tűnik, az Eternity sikerének ez a biztos receptje. A szereplők pedig mindketten örömmel tettek eleget a cég felkérésének, és megtiszteltetésnek tartották, hogy ismét őket választották. A kisfilmet elnézve jól is tették!