×

Az esszenciális alapdarabokhoz nyúl vissza a COS

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 08. 13.

A divatban két dolgot lehet nagyon imádni: a változatosságot és az állandóságot. Míg előbbi izgalmas és úttörő, az utóbbi biztonsági játszmája mellett örökérvényűen stílusos is. Ezt pedig a COS tervezői is jól tudták, mikor összeválogatták a legesszenciálisabb darabjaikat.

A COS minden szezonban gondoskodik arról, hogy az örök klasszikusok és a kedvenc, basic hétköznapi ruhadarabok beszerezhetőek legyenek. Sokszor nincs is jobb választás annál, mint amikor visszanyúlunk a biztos alapokhoz, és magunkra öltjük kedvenc fehér pólónkat és tökéletes kék farmerünket egy jól szabott zakó társaságában. Úgyhogy a COS kínálatából készítettünk egy válogatást a most debütáló, legújabb ‘COS Essentials’ darabokból. Kattintsd, lapozd, szeresd!

Megihletődtél és beújítanál belőlük a nyár végére? Akkor irány a Fashion Street-i COS főhadiszállás!

És ezt láttad már?

A hulladékmentes jövőért tervezte ezt az elképesztő sneakert a Converse – FashionStreetOnline.hu

A Converse a Nike Space Hippie innovációját újjáalakítva tett még egy lépést a hulladékmentes jövőért. A futurisztikus Space Hippie-ről itt írtunk bővebben: Saját gyárának maradékanyagait és újrahasznosított „űrszemetet” használtak a Space Hippie sneakerekhez a Nike tervezői. A kollekcióban négy különböző cipő szerepel – Space Hippie 01, 02, 03 és 04 – és mindegyiket a Nike gyárának padlójáról felszedett szemétből készítették, melyet „űrszemét”-nek neveztek el.