×

Férfiaknak szánt sportkollekcióval debütál a COS

ENGLISH VERSION IS AVAILABLE
by
2020. 08. 22.

Modern, organikus, sportos és férfias. COS, ez megint szuperül sikerült!

A COS örömmel jelenti be, hogy elindítja a férfiaknak szánt, fenntartható, újrahasznosított poliészterből és nejlonból készült activewear kollekcióját, a COS Active for Men-t. Az átgondolt kollekciót a funkcionalitás érdekében ergonomikusan kialakított formák, rugalmas anyagok és rejtett, apró részletek jellemzik.

A kollekciót azzal a céllal hozták létre, hogy a mindennapi mozgásunk során is a legjobb teljesítményt nyújthassuk.

Az “Active” darabokban az időtlen szabásvonalak ütköznek a legújabb technológiával megalkotott anyagokkal, hogy a viseletük napközben és éjszaka, valamint ingázás és versenysport közben is maximális kényelmet biztosítson.

Az új kínálat gondosan válogatott, neutrális sötétzöld és tengerészkék árnyalatokban játszó férfiviseletet mutat be, amelyek között az újító technológiájú darabok élénk pisztáciazöldben jelennek meg.

Az ergonomikus formákat újrahasznosított textilekből alkották meg, melyeket olyan sokszínű darabokkal rétegezhetünk, mint a búvármellény jellegű felső, a vízálló pulóver-dzseki, vagy a fényvisszaverő csíkokkal eldolgozott kapucnis mellény. Az organikus pamut darabok nélkülözhetetlen alapot adnak a technológiailag bonyolultabb, és sportosabb kialakítású kollekciónak.

A kifinomult kollekció dinamikus technológiai újításokat hoz a hétköznapi gardróbunkba, a neon vízlepergető dzseki rejtett zsebeket és varrás nélküli sziluettet kapott. Az újrahasznosított poliészterből készült futónadrágot hozzá illő dzsekivel párosíthatjuk, melynek mesh anyaga a háton és a hónaljaknál megfelelő szellőzést biztosít. A víztaszító anyagokat légző textilekkel vegyítették, dzsörzé panelek, fényvisszaverő szegélyek és a mozgás érdekében variálhatóan cipzározható részletek teszik izgalmassá a kollekciót.

A kollekciót más COS ready-to-wear alapdarabokkal stylingolták, hogy egy kifinomultan sportos esztétikát érjenek el, amely a viselőjét végigkísérheti napközben. A darabokat exkluzívan online vásárolhatod meg, a további COS darabokért pedig a Fashion Street-i COS üzletet ajánljuk!

Mi pedig ezt is nagyon bírtuk:

Az esszenciális alapdarabokhoz nyúl vissza a COS – FashionStreetOnline.hu

A divatban két dolgot lehet nagyon imádni: a változatosságot és az állandóságot. Míg előbbi izgalmas és úttörő, az utóbbi biztonsági játszmája mellett örökérvényűen stílusos is. Ezt pedig a COS tervezői is jól tudták, mikor összeválogatták a legesszenciálisabb darabjaikat. A COS minden szezonban gondoskodik arról, hogy az örök klasszikusok és a kedvenc, basic hétköznapi ruhadarabok beszerezhetőek legyenek.

(A képeken Josh Harriett táncos látható, a fotókat Chris Rhodes készítette.)